|  Rreth nesh  |  Mirupafshim  |  OfertaDitore  |  Lajme  |  Answers  |  Bota.al  | 
Hene, 25 Mars, 2019
 
Dërgo një lajmërim
Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune
Seo Sem Tirane
Seo Sem
Tirane
  

Creating sh.p.k eshte nje start-up digital me seli ne tirane,e cila operon me web marketing, ndermjetsim turistik dhe mining, kerkon: SEO-SEM SECIALIST • Monitorim dhe optimizim te trendit te performancave digitale ne fushen seo, dhe kontrollon prirjet ne lidhje me KPI te sektorit. • Mbeshtet grupin per realizimin e (banner, landing page, social media adv, SEM e DEM) • Menaxhimin e aktiviteteve promovuese ne kanale te ndryshme blerje (web, social network, strumente email mktg, retargeting e circuiting ) Vlereson teknollogjite dhe tendencat e momentit per te mbeshtetur leadershipin e brandit. • Njohje optimale e platformave google Adwords, Youtube Ads, Facebook e Instagram Ads, Bing Ads, Linkedin Ads, Criteo e Google Analytics • Krijimin, menaxhimin, optimizimin e web faqes dhe permbajtes te saj, aplikacioneve, zhvillimit te app, software menaxherial dhe projekteve te ndryshme digitale. • Autonomi ne pune dhe aftesi ne problem solving • Njohje e thelluar e paketes Microsoft Office • Njohje e mire e fuksionimit te pergjithshem te rrjetit • Pasion dhe interes per fushen e digital marketing • 3-4 vjet experience ne fushen e marketingut digital • Njohje e mire e dinamikave social • Kompetent ne project management • Njohuri e strumenteve analitike dhe matrices se interpretimit • I hapur per te punuar ne grup •
• Njohje e shkelqyer e gjuhes italiane

Pagesa: 500 euro me mundesi rritje ne varesi te permbushjes se obiektivave.

  Kontaktoni këtë përdorues:
Numër telefoni: 0699784***
Klikoni këtu për të parë numrin e telefonit
Formulari i kontaktit:
Attachment:

Ky lloj 'file' nuk lejohet.: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Madhësia maksimale.: 800KB

Kodi i sigurisë.: *

Shënoni në kutinë e mëposhtme kodin e mësipërm.
NUK mund të kontaktohet ky përdorues për reklama.
  Nr. i lajmërimit# A89937:
Lajmëruar më: Hene, 11 Mars, 2019  15:27
Rifreskuar më: Marte, 12 Mars, 2019  05:14
Skadon më: Premte, 27 Shtator, 2019  15:27
Shikime: 54

Publiko një lajmerim falas në Shqipëri,Kosovë Etj

Ne jemi portali me i shikuar për lajmerime, njoftime, shpallje të vogla ku ju mund të ofroni e promovoni shërbimet tuaja. Ne bejme publike reklamat tuaja! Blini, shisni, publikoni lajmerimin per një apartament për shitje ose me qera, etj. Faqja jonë mirepret çdo ditë e më shumë vizitorë dhe ka thjeshtuar rrugën me të cilën reklamimi juaj mberrin ne personat e interesuar. Vendosja e një lajmerimi, njoftimi, shpallje është e shpejtë dhe e thjeshtë.
Copyright © 2005 - 2019 Lajmerime.com| NJOFTIME | SHPALLJE | CELESI | SHQIPERI| KOSOV | MAQEDONI| FALAS |SHITJE SHTEPI,BLEJ APARTAMENTE. - All Rights Reserved - Rregullat e përdorimit - Mbrojtja e të dhënave personale