|  Rreth nesh  |  Mirupafshim  |  OfertaDitore  |  Lajme  |  Answers  |  Bota.al  | 
Hene, 25 Mars, 2019
 
Dërgo një lajmërim
Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune
MENAXHERE/ KOORDINATORE ZYRE Shkup, Maqedoni
MENAXHERE/ KOORDINATORE ZYRE
Shkup, Maqedoni
  

Qendra e kurseve OPPORTUNITY CENTER me aktivitet të saj ofrimin dhe shërbimin e kurseve të gjuhëve të huaja dhe ndërmjetësimin për punësim jashtë vendit kërkon të punësojë një person në pozicionin ASISTENTE/ KOORDINATORE ZYRE për qendrën e saj në qytetin e SHKUPIT.

Detyrat kryesore: · Administron dhe koordinon të gjithë punën e përditshme duke e menaxhuar efektivisht çdo situatë · Ofron shërbim në nivel profesional · Realizon objektivat e përcaktuara · Komunikon dhe u ofron informacionin e kërkuar nga zyrat që ka në menaxhim · Krijon marrëdhënie të mira dhe bashkëpunuese · Kujdeset për mbarvajtjen e qendrës nën përgjegjësi

Kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere: - Të kenë mbaruar arsimin e lartë. Përbëjnë avantazh kandidatët me profil Ekonomik (Administrim Biznes dhe Menaxhim) - Të kenë të paktën 1 vit eksperiencë pune në fusha të ngjashme (menaxhim, shërbim klienti, sekretari) - Të ketë njohuri të gjuhës angleze - Të ketë aftësi kompjuterike duke patur njohuri të mira të paketës MS Office - Të jetë person i shkathët, energjik dhe me aftësi menaxheriale - Të ketë aftësi shumë të mira në komunikim - Të jetë e përgjegjshme, e organizuar dhe e aftë për të menaxhuar kohën dhe për të menaxhuar detyrat sipas prioriteteve - Të jetë e përkushtuar dhe me aftësi për të menaxhuar çdo situatë - Të jetë e besueshme dhe korrekte në punë.

Për të aplikuar në këtë pozicion pune ju lutem dërgoni CV tuaj duke e specifikuar në subject "ASISTENTE ZYRE-SHKUP" në adresën: fjoralba@opportunity-al.com »

  Kontaktoni këtë përdorues:
Numër telefoni: 355699363***
Klikoni këtu për të parë numrin e telefonit
Formulari i kontaktit:
Attachment:

Ky lloj 'file' nuk lejohet.: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Madhësia maksimale.: 800KB

Kodi i sigurisë.: *

Shënoni në kutinë e mëposhtme kodin e mësipërm.
NUK mund të kontaktohet ky përdorues për reklama.
  Nr. i lajmërimit# A89908:
Lajmëruar më: Shtune, 09 Mars, 2019  12:39
Rifreskuar më: Marte, 12 Mars, 2019  05:23
Skadon më: Merkure, 25 Shtator, 2019  12:39
Shikime: 15

Publiko një lajmerim falas në Shqipëri,Kosovë Etj

Ne jemi portali me i shikuar për lajmerime, njoftime, shpallje të vogla ku ju mund të ofroni e promovoni shërbimet tuaja. Ne bejme publike reklamat tuaja! Blini, shisni, publikoni lajmerimin per një apartament për shitje ose me qera, etj. Faqja jonë mirepret çdo ditë e më shumë vizitorë dhe ka thjeshtuar rrugën me të cilën reklamimi juaj mberrin ne personat e interesuar. Vendosja e një lajmerimi, njoftimi, shpallje është e shpejtë dhe e thjeshtë.
Copyright © 2005 - 2019 Lajmerime.com| NJOFTIME | SHPALLJE | CELESI | SHQIPERI| KOSOV | MAQEDONI| FALAS |SHITJE SHTEPI,BLEJ APARTAMENTE. - All Rights Reserved - Rregullat e përdorimit - Mbrojtja e të dhënave personale