|  Rreth nesh  |  Mirupafshim  |  OfertaDitore  |  Lajme  |  Answers  |  Bota.al  | 
Marte, 19 Shkurt, 2019
 
Dërgo një lajmërim
Kerkoj Pune,Oferta Pune / Inxhinieri
Ofroj vend pune Inxhinier Ndertimi Tirane
Ofroj vend pune Inxhinier Ndertimi
Tirane
  

Ndertim Montimi sha kerkon te punesoje Inxhinier Ndertimi per ne kantier .

Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme:

1 - Arsimin e larte per Inxhinieri ndertimi 2 - Experience jo me pak se 5 vjet ne fushen e zbatimit 3 - Njohuri shume te mira te programeve kompjuterike 4 - Njohuri shume te mira te gjuhes angleze. Njohje te gjuheve te tjera kane perparesi 5- Kandidati duhet te jete vendbanues ne Tirane

Te interesuarit mund te dergojne me email CV-ne (duhet te jete ne gjuhen shqipe) bashkangjitur me dokumentat e kualifikimeve shtese ne adresen: sha_ndertim_montimi@yahoo.c ;om »

Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen.

  Kontaktoni këtë përdorues:
Përgjigju:
sha_ndertim_montimi@yahoo.com
NUK mund të kontaktohet ky përdorues për reklama.
  Nr. i lajmërimit# A74293:
Lajmëruar më: Shtune, 06 Janar, 2018  08:15
Rifreskuar më: Shtune, 06 Janar, 2018  08:15
Skadon më: Enjte, 01 Janar, 1970  00:00
Shikime: 248

Publiko një lajmerim falas në Shqipëri,Kosovë Etj

Ne jemi portali me i shikuar për lajmerime, njoftime, shpallje të vogla ku ju mund të ofroni e promovoni shërbimet tuaja. Ne bejme publike reklamat tuaja! Blini, shisni, publikoni lajmerimin per një apartament për shitje ose me qera, etj. Faqja jonë mirepret çdo ditë e më shumë vizitorë dhe ka thjeshtuar rrugën me të cilën reklamimi juaj mberrin ne personat e interesuar. Vendosja e një lajmerimi, njoftimi, shpallje është e shpejtë dhe e thjeshtë.
Copyright © 2005 - 2019 Lajmerime.com| NJOFTIME | SHPALLJE | CELESI | SHQIPERI| KOSOV | MAQEDONI| FALAS |SHITJE SHTEPI,BLEJ APARTAMENTE. - All Rights Reserved - Rregullat e përdorimit - Mbrojtja e të dhënave personale