|  Rreth nesh  |  Mirupafshim  |  OfertaDitore  |  Lajme  |  Answers  |  Bota.al  | 
Diele, 24 Qershor, 2018
 
Dërgo një lajmërim
Prona,Realestate / Prona ne shitje nga bankat
Are + Truall + Godine banimi me sip 920 m2 Drenovice, Berat
Are + Truall + Godine banimi me sip 920 m2
Drenovice, Berat
  

Are + Truall + Ndertese me sip totale 920 m2, nga kjo truall 200 m2, nga kjo ndertese me sip 80 m2, me nr. pasurie 453, Volumi 7, Faqe 95, Zona Kadastrale 1542, e ndodhur ne Drenovice Berat. cmimi 31000 euro

  Kontaktoni këtë përdorues:
Numër telefoni: 0692054***
Klikoni këtu për të parë numrin e telefonit
Përgjigju:
sellingitems@procreditbank.com.al
NUK mund të kontaktohet ky përdorues për reklama.
  Nr. i lajmërimit# A42446:
Lajmëruar më: Shtune, 12 Dhjetor, 2015  10:58
Rifreskuar më: Shtune, 12 Dhjetor, 2015  11:00
Skadon më: Enjte, 01 Janar, 1970  00:00
Shikime: 677

Publiko një lajmerim falas në Shqipëri,Kosovë Etj

Ne jemi portali me i shikuar për lajmerime, njoftime, shpallje të vogla ku ju mund të ofroni e promovoni shërbimet tuaja. Ne bejme publike reklamat tuaja! Blini, shisni, publikoni lajmerimin per një apartament për shitje ose me qera, etj. Faqja jonë mirepret çdo ditë e më shumë vizitorë dhe ka thjeshtuar rrugën me të cilën reklamimi juaj mberrin ne personat e interesuar. Vendosja e një lajmerimi, njoftimi, shpallje është e shpejtë dhe e thjeshtë.
Copyright © 2005 - 2018 Lajmerime.com| NJOFTIME | SHPALLJE | CELESI | SHQIPERI| KOSOV | MAQEDONI| FALAS |SHITJE SHTEPI,BLEJ APARTAMENTE. - All Rights Reserved - Rregullat e përdorimit - Mbrojtja e të dhënave personale