|  Rreth nesh  |  Mirupafshim  |  OfertaDitore  |  Lajme  |  Answers  |  Bota.al  | 
Merkure, 01 Prill, 2015
 
Dërgo një lajmërim
Reklamo me Lajmerime.com
Kerkoj Pune,Oferta Pune / Arsim dhe Trajnim
Arsim dhe Trajnim
Arsim dhe Trajnim
Kërko
  Emërtimi
Kurse Matematike!
(Tirane, TIRANA) “ALBANIA MATHS CENTER” Ofron kurse matematike për studentët, maturantët dhenxënësit;  për studentët – kurse intensive për provimet e sezonit të verës ...
kurse matematike
(elbasan, Elbasan) kurse matematike per klasat 10 11 12 me 400 leke te rinj per nje ore 60 minuta
Kurse matematike për studente!
(Tirane, TIRANA) Për STUDENTËT! Ofrojmë kurse matematike për sesionin e provimeve. Kurset zhvillohen pranëqendrës ose/dhe në shtëpinë Tuaj, çdo ditë nga ora 09:00-18:00. Eksper...
Kurse matematike për maturën 2014-2015!
(Tirane, TIRANA) Për MATURANTËT! Ofrojmë kurse matematike për maturën 2014-2015. Kurset zhvillohen pranëqendrës ose/dhe në shtëpinë Tuaj, çdo ditë nga ora 09:00-18:00. Eksperi...
kurse matematike
(tirane, TIRANA) Të dashur PRINDËR! Ofrojmë kurse matematike për fëmijët Tuaj (arsimin 9-vjecar). Kursetzhvillohen pranë qendrës ose/dhe në shtëpinë Tuaj, çdo ditë nga ora 09:...
KURSE MATEMATIKE!
(Tirane, TIRANA) 2015 – KURSE MATEMATIKE! “Mathematics & English World Center” Ofron kurse matematikepër të gjitha nivelet. Kursi zhvillohet individualisht ose në grup, sipas...
Kurse GJERMANISHT ne Prishtinë
Kurse GJERMANISHT ne Prishtinë

(Prishtinë, Prishtine) Shkolla JUVI ofron kurse te gjuhes Gjermane,frenge dhe angleze Kurse vetem ne grupe te vogla Ligjërojne vetem mesues te trajnuar jashte vendit Kurse per BASHKIM FAMILJAR...
Kurse per Barman ( barist )
Kurse per Barman ( barist )

(Tirane, TIRANA) Kurse Profesionale per Barman (Barist, Banakier) Ofrojme kurse profesionale per: Cafeteri, Pijedhe Cocktails. (teori + praktike) * Kurse Cafeterie per pergatjen e kafes ...
Gjuhe letersi shqipe
(Tirane, TIRANA) Jam nje mesuese e gjuhes shqipe dhe letersise me ekperience te admirueshme ne sistemin arsimor. Jam e interesuar te zhvilloj mesime private per nxenesit e sistemit nente vjec...
Mesim ne gjuhe dhe letersi
(Tirane, TIRANA) Jam nje mesuese e gjuhes shqipe dhe letersise me ekperience te admirueshme ne sistemin arsimor. Jam e interesuar te zhvilloj mesime private per nxenesit e sistemit nente vjec...
kurse gjuhe individuale me 400 leke/ora
(Tirane, TIRANA) Kurse gjuhe intensive individuale ne anglisht, italisht, gjermanisht, frengjisht dheshqip. Zhvillohen dhe ore mesimi online. Zhvillojme perkthime me cmim te arsyeshem. ...
Kurse te gjuheve te huaja me cmim te arsyeshem/perkthime
(Tirane, TIRANA) Kurse gjuhe intensive individuale ne anglisht, italisht, gjermanisht, frengjisht dheshqip. Zhvillohen dhe ore mesimi online. Zhvillojme perkthime me cmim te arsyeshem....
Kurse te gjuheve te huaja me cmim te arsyeshem
(Tirane, TIRANA) Kurse gjuhe intensive individuale ne anglisht, italisht, gjermanisht, frengjisht dheshqip. Zhvillohen dhe ore mesimi online. Zhvillojme perkthime me cmim te arsyeshem....
Kurse te gjuheve te huaja me cmim te arsyeshem/perkthime
(Tirane, TIRANA) Kurse gjuhe intensive individuale ne anglisht, italisht, gjermanisht, frengjisht dheshqip. Zhvillohen dhe ore mesimi online. Zhvillojme perkthime me cmim te arsyeshem....
Kurse pikture & vizatimi
Kurse pikture & vizatimi

(tirane, TIRANA) "Ofroj kurse pikture per të gjitha moshat, fillestare & te perparuar, me programebashkekohore. Pergatitje per konkurse ne shkolla arti & arkitekture,Kursi i pik...
Mesimdhenie/Pedagogji
Mesimdhenie/Pedagogji

(Tirane, TIRANA) SKY CENTER TIRANA skycentertirana kerkon te punesoje profesore te gjuheve tehuaja:ANGLISHT,GJERMANISHT,ITALISHT,FRENGJISHT ... Kontaktoni duke derguar CV ne skycenterti...
Tiranë, Kurse matematike!
(Tiranë, TIRANA) TIRANË – KURSE MATEMATIKE! Të dashur nxënës, maturantë dhe studentë! “Mathematics& English World Center” Ofron kurse matematike për të gjitha nivelet...
Qendra GOETHE, Kurse gjuhesh dhe kurse profesionale kompjuteri
Qendra GOETHE, Kurse gjuhesh dhe kurse profesionale kompjuteri

(Qendra e biznesit ish kinema 17 Nentori, Tirane, TIRANA) Qendra GOETHE zhvillon kurse te gjuheve anglisht, gjermanisht, italisht, spanjisht dhe shqip per tehuaj. Gjithashtu ofron kurse profesionale informatike ne programet Kontabil...
Ofroj kurse TOEFL iBT ,SAT 1 dhe English Grammar
(Tirane,Rr "MYSLYM SHYRI", TIRANA) Jam mësuese me eksperience ,ofroj Kurse TOEFL iBT ;SAT dhe English Gramar. Ju ndihmojmë dhe përtë bërë regjistrimet për dhënien e ketyre provimeve. Kurset zhvillohen...
Nënkategoritë:
    Oferta Pune (321)
    Kerkoj Pune (46)
    Kurse kompjuteri (1)
    Arsim dhe Trajnim (19)
    Perkthyes (25)
    Finance (3)
    Banka (0)
    Inxhinieri (2)
    Sherbime (17)
    Mjekesi (4)
    Informatikë & IT (2)
    Marketing (13)
    Te ndryshme (3)
    Babysitter ,Dado (14)

Publiko një lajmerim falas në Shqipëri,Kosovë Etj

Ne jemi portali me i shikuar për lajmerime, njoftime, shpallje të vogla ku ju mund të ofroni e promovoni shërbimet tuaja. Ne bejme publike reklamat tuaja! Blini, shisni, publikoni lajmerimin per një apartament për shitje ose me qera, etj. Faqja jonë mirepret çdo ditë e më shumë vizitorë dhe ka thjeshtuar rrugën me të cilën reklamimi juaj mberrin ne personat e interesuar. Vendosja e një lajmerimi, njoftimi, shpallje është e shpejtë dhe e thjeshtë.
Eja në ALBtelecom! Reklamo me Lajmerime.com
Copyright © 2005 - 2015 Lajmerime.com| NJOFTIME | SHPALLJE | CELESI | SHQIPERI| KOSOV | MAQEDONI| FALAS |SHITJE SHTEPI,BLEJ APARTAMENTE. - All Rights Reserved - Rregullat e përdorimit - Mbrojtja e të dhënave personale