|  Rreth nesh  |  Mirupafshim  |  OfertaDitore  |  Lajme  |  Answers  |  Bota.al  | 
Hene, 25 Mars, 2019
 
Dërgo një lajmërim
Kerkoj Pune,Oferta Pune / Inxhinieri
Inxhinieri
Inxhinieri
Kërko
  Emërtimi
S1SEO
S1SEO

(Dubai, Korce) [https://www.s1seo.com][1] [1]: https://www.s1seo.com SEO Dubai company S1SEO is currentlythe No.1 SEO agency in Dubai, UAE with Proven Results. We ensure our client...
ofroj licene projektimi ne topografi
(Tirane, TIRANA) Ofroj licene projektimi ne topografi projektim pika 8a-rilevime ne te gjithashkallet projektim pika 8b-projektim topografik,hartografik,fotogrametrik kontakt: +35569...
Ofroj vend pune Inxhinier Ndertimi
(Tirane, TIRANA) Ndertim Montimi sha kerkon te punesoje Inxhinier Ndertimi per ne kantier . Kandidatet duhet teplotesojne kriteret e meposhtme: 1 - Arsimin e larte per Inxhinieri nderti...
INXHINIER MEKANIK
(Durres, Durres) CMS INDUSTRY SHPK Kompani lider ne sektorin e konstruksioneve metal mekanike te nivelitindustrial, kerkon te punesoje personel te specializuar ne pozicionin e meposhtem: ...
Mundësitë e punës në Westin Hotel United shtetet  Punëtorët donin në hotelin tonë në Shtete
Mundësitë e punës në Westin Hotel United shtetet Punëtorët donin në hotelin tonë në Shtete

(Texas TX Austin USA, Durres) Plaza Resort Hotel Texas në Shtetet e Bashkuara aktualisht ka nevojë për punëtorë të rinj dhetë rëndë të hoteleve dhe restoranteve të të gjitha kategorive. (Të gj...
PROGEEN shpk
PROGEEN shpk

(Tirane, TIRANA) **Kompania PROGEEN shpk eshte nje kompani qe operon ne fushen e ndertimit.** Kompania ka shpallurnje vend pune per Inxhinier Ndertimi. Kandidatet e interesuar, te jene te ...
Ofrohet vend pune Inxhinier
(Lagjia 14 Shkozet-Durres, Durres) Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve nedispozicion pozicion vakant per Inxhinier Ndertimi, Mekanik, Ekonomik, Megatronik...
Inxhiner mekanik ose Mjedisi (Fakulteti i Ndertimit)
(Tirane, TIRANA) Studio ARCHIMED Ofron vënd pune në pozicionin e Inxhinierit mekanik ose Inxhinierit të Mjedisi(Fakulteti i Ndërtimit) në fushën e projekteve instalatore. Kërkesat...
Inxhinieri
(Tirane, TIRANA) Firma Evolvia kerkon inxhenier per imjante te ndryshme elektrike dhe ngrohje. Per tu kandiduar mundte dergoni CV tuaj ne adresen; info@evolvianet.com
Inxhinier
(Shkozet, Durres) Pespa Alumin ve ne dispozicion pozicionin vakant te punesimit per Inxhinier: Kriteret ekërkuara: • Te ket diplome universitare per inxhinieri • Te ket eksperience ne f...
Ing.Elektrik
(kopshti botanik, TIRANA) Kompania e NdertimitAgikonskerkontepunesoje InxhinierElektrik Pershkrimi Idetyrave 1. Drejtonpunimet e grupitteelektricistevetekompanise 2. Supervizondhemerrnedorezimpunim...
Ing.Druri
(kopshti botanik, TIRANA) Inxhinierdruri Detyradhepergjegjesi: • ZbrerthimiI projektevearkitetktoniketemobilimimit neprojekteteknologjike. • Duhettendjekngaaferprocesin e prodhimitdhetebejeko...
Arkitekt
(kopshti botanik, TIRANA) Kompania“ Agikons” sh.p.k nje nga kompanite lider ne fushen e ndertimitkerkon: Arkitekt/e Detyrat/Pergjegjesite • Arkitekti duhet te hartoje projekte te nd...
Ing.Druri
(kopshti botanik, TIRANA) Inxhinierdruri Detyradhepergjegjesi: • ZbrerthimiI projektevearkitetktoniketemobilimimit neprojekteteknologjike. • Duhettendjekngaaferprocesin e prodhimitdhetebejeko...
Ing.Elektrik
(kopshti botanik, TIRANA) Kompania e ndertimitAgikonskerkontepunesoje InxhinierElektrik Pershkrimi Idetyrave 1. Drejtonpunimet e grupitteelektricistevetekompanise 2. Supervizondhemerrnedorezimpunim...
Ing.Mekanik
(kopshti botanik, TIRANA) Kompania“ Agikons” sh.p.knjengakompanitelider ne fushen e ndertimitkerkon: Inxhinier Mekanik Detyrat/Pergjegjesite -Te kete njohuri te mira mbi makinerite e tran...
Ing.Ndertimi
(kopshti botanik, TIRANA) Shoqeria“ Agikons” sh.p.knjengaKompanitelider ne fushen endertimitkerkon: InxhinierNdertimi Detyrat/ Pergjegjesite • Teketenjohurishumete mirene reliz...
Kerkoj punëtor/e
(Fushë Kosovë, Prishtine) ARTI-AG SH.P.K Fushë Kosovë Tel. +377 (0) 45 584642 Mühlgasse 10 D-88255 Baienfurt Tel.+49 (0) 751 180 87353 info@stevens-ing.de www.stevens-ing.de Shoqëri...
Ofroj kurse dhe guida per drejtues mjeti
Ofroj kurse dhe guida per drejtues mjeti

(liqeni , tirane, TIRANA) Jam inxhinier mekanik dhe ofroj kurse teorie dhe guida ne praktike per mesimin e mjetit . Zoterojmjet mercedes elegance ne gjendje shume te mire dhe i pershtatur per autoshkol...
MSH DESIGN
(elbasan, Elbasan) MSH DESIGN Studion dhe arredon ambiente banimi. Me arkitekt mihanil shtylla diplomuar nearkitekture ne itali. Ofron:Seriozitet,profesionalizem mbeshtetur ne eksperience dh...
Nënkategoritë:

Publiko një lajmerim falas në Shqipëri,Kosovë Etj

Ne jemi portali me i shikuar për lajmerime, njoftime, shpallje të vogla ku ju mund të ofroni e promovoni shërbimet tuaja. Ne bejme publike reklamat tuaja! Blini, shisni, publikoni lajmerimin per një apartament për shitje ose me qera, etj. Faqja jonë mirepret çdo ditë e më shumë vizitorë dhe ka thjeshtuar rrugën me të cilën reklamimi juaj mberrin ne personat e interesuar. Vendosja e një lajmerimi, njoftimi, shpallje është e shpejtë dhe e thjeshtë.
Copyright © 2005 - 2019 Lajmerime.com| NJOFTIME | SHPALLJE | CELESI | SHQIPERI| KOSOV | MAQEDONI| FALAS |SHITJE SHTEPI,BLEJ APARTAMENTE. - All Rights Reserved - Rregullat e përdorimit - Mbrojtja e të dhënave personale