|  Rreth nesh  |  Mirupafshim  |  OfertaDitore  |  Lajme  |  Answers  |  Bota.al  | 
Hene, 25 Mars, 2019
 
Dërgo një lajmërim
Kerkoj Pune,Oferta Pune / Administrim Biznesi
Administrim Biznesi
Administrim Biznesi
Kërko
  Emërtimi
Tirane, ofroj vend pune Segretaria
(TIRANA) Azienda italiana produttrice di sistemi di automazione e domotica, ricerca segretaria per la filialea Tirana. La candidata deve avere le seguenti caratteristiche: -Madrel...
Cerchiamo segretaria per filiale a Tirana
(TIRANA) Azienda italiana produttrice di sistemi di automazione e domotica, ricerca segretaria per la nuovafiliale a Tirana. La candidata deve avere le seguenti caratteristiche: -M...
KTHIMI I AFFEKTIMIT TË RREGULLT DHE URGENT MAITRE MARABOUT ATTAGLAFA
KTHIMI I AFFEKTIMIT TË RREGULLT DHE URGENT MAITRE MARABOUT ATTAGLAFA

(Peja, Peje) KTHIMI I DASHURI të SHPEJTË DHE URGJENTE MASTER MARABOUT ATTAGLAFA Unë jam i gatshëm përtë zgjidhur të gjitha problemet tuaja si në vijim : Sëmundje Të Rën...
Pret soldi seri e veloci 48
Pret soldi seri e veloci 48

(Itali) Per gestire prestito di denaro tra individui con difficoltà finanziarie La gioia per me darviquesto messaggio come un messaggio I donatori, il vostro umile pubblicità Ne...
offerta di prestito tra particolare grave
offerta di prestito tra particolare grave

(Itali) Per costruire relazioni e soprattutto per aumentare il mio personaggio Affari, ho deciso di fareprestiti a un tasso di interesse relativamente basso rispetto alle banche. In...
offrire prestiti tra privati ??seri
offrire prestiti tra privati ??seri

(Itali) Confesso di credito a chi può pagare, se Il denaro bisogno o problema, mi sento u disposto adarvi credito, mi fanno prestiti a breve termine e lungo termine Termine con un...
fëmijë ëmbël parrots afrikane gri tani gati për miratim
fëmijë ëmbël parrots afrikane gri tani gati për miratim

(albania, Shkoder) fëmijë ëmbël parrots afrikane gri tani gati për miratim këto parrots si qenë të trajnuarpër të folur, ata mund të thonë upto 250 fjalë dhe madje edhe më shum...
Ne fushen alimentare supermarket e personale
(Tirane., TIRANA) Disponibilita korreksi edukatcione e shume shume i qete dhe si i thone italiant bela prezenta.
Nënkategoritë:

Publiko një lajmerim falas në Shqipëri,Kosovë Etj

Ne jemi portali me i shikuar për lajmerime, njoftime, shpallje të vogla ku ju mund të ofroni e promovoni shërbimet tuaja. Ne bejme publike reklamat tuaja! Blini, shisni, publikoni lajmerimin per një apartament për shitje ose me qera, etj. Faqja jonë mirepret çdo ditë e më shumë vizitorë dhe ka thjeshtuar rrugën me të cilën reklamimi juaj mberrin ne personat e interesuar. Vendosja e një lajmerimi, njoftimi, shpallje është e shpejtë dhe e thjeshtë.
Copyright © 2005 - 2019 Lajmerime.com| NJOFTIME | SHPALLJE | CELESI | SHQIPERI| KOSOV | MAQEDONI| FALAS |SHITJE SHTEPI,BLEJ APARTAMENTE. - All Rights Reserved - Rregullat e përdorimit - Mbrojtja e të dhënave personale