|  Rreth nesh  |  Mirupafshim  |  OfertaDitore  |  Lajme  |  Answers  |  Bota.al  | 
Shtune, 28 Shkurt, 2015
 
Dërgo një lajmërim
Reklamo me Lajmerime.com
Kerkoj Pune,Oferta Pune
Kerkoj Pune,Oferta Pune
Kerkoj Pune,Oferta Pune
Kërko
 
  Emërtimi
Cerchiamo 5 Supervisori e 50 Operatori Telefonici
Cerchiamo 5 Supervisori e 50 Operatori Telefonici

(Tek ish blloku, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune uCall Network Per ampliamento di una delle sue strutture di Tirana e’ alla ricerca di: 5Supervisori E 50 Operatori Telefonici Cerchiamo persone: 1. Dinamiche, 2. Con b...
IISP ITALIA DISTRIBUZIONE KERKON OPERATORE TELEFONIK PER CALL CENTER
(autostrada tirane durres, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune ISP ITALIA DISTRIBUZIONE KERKON 300 OPERATOR TELEFONIK PER CALL CENTER /OPERATORET TE DINE GJUHENITALIANE PER ME SHUME INFO NA KONTAKTONI NE NUMRAT E MEPOSHTEM MIREPRESIM PER...
Albaelettrica shpk, ofron vende pune "Elektricist"
(Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Albaelettrica shpk, shoqeri e njohur ne fushen e instalimeve elektrike civile dhe industriale kerkon"Elektricist". Kandidatet duhet te plotesojne kushtet e meposh...
Cerchiamo 5 Supervisori e 50 Operatori Telefonici
Cerchiamo 5 Supervisori e 50 Operatori Telefonici

(Tek ish blloku, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune uCall Network Per ampliamento di una delle sue strutture di Tirana e’ alla ricerca di: 5Supervisori E 50 Operatori Telefonici Cerchiamo persone: 1. Dinamiche, 2. Con b...
Segretaria Direzionale Personale (Ref. SDP)
(Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Segretaria Direzionale Personale (Ref. SDP) L’AZIENDA EUMirror è una nuova azienda Albaneseche nasce per produrre e esportare specchi acrilici nel mercato globale. C...
Indian speaking Area Sales Manager
(Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Indian speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror Gr...
SugarCRM SPECIALIST
(Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune SugarCRM SPECIALIST THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company in Tirana, owned byEU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror Group specializes ...
Spanish speaking Area Sales Manager
(Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Spanish speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror G...
German speaking Area Sales Manager
(TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune German speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror Gr...
French speaking Area Sales Manager
(Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune French speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror Gr...
English speaking Area Sales Manager
(TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune English speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror G...
Arabian speaking Area Sales Manager
(Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Arabian speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror G...
Administration Manager
(Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Administration Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company in Tirana, ownedby EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror Group specializ...
Tung
Tung

(Prishtine, Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Kerkoj femer beqare ose te martuar ofroj sex te jashtzakonshem jam me shum pervoj neselajmrohenninuk do te pendoheni beso ju pres permes e-mailit me kontaktoni
Per gjinin Femrore
Per gjinin Femrore

(Prishtine, Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Kerkoj Pune Kerkoj femer beqare ose te martuar ofroj sex te jashtzakonshem jam me shum pervoj neselajmrohenninuk do te pendoheni beso ju pres permes e-mailit me kontaktoni
Ofroj vend pune Teknik Elektrik
(Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Kompania "Electrical Power Engineering" me nje eksperience disa vjecare ne fushen eInstalimeve elektrike, eshte duke kerkuar kandidat per pozicionin "Teknik ...
Ofroj vend pune Inxhinier Elektrik
(Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Kompania "Electrical Power Engineering" me nje eksperience disa vjecare ne fushen eInstalimeve elektrike, eshte duke kerkuar kandidat per pozicionin "Inxhini...
IISP ITALIA DISTRIBUZIONE KERKON OPERATORE TELEFONIK PER CALL CENTER
(autostrada tirane durres, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune isp italia distribuzione eshte ne kerkim te 300 operatoreve telefonik per call center per me shumeinfo na kontaktoni ne numrat e meposhtem mirepresim operator edhe nga durresi...
IISP ITALIA DISTRIBUZIONE KERKON OPERATORE TELEFONIK PER CALL CENTER
(TIRANE, Durres)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune ISP ITALIA DISTRUBIZIONE KERKON 300 OPERATOR TELEFONIK PER CALL CENTER MIREPRESIM OPERATOR EDHE NGADURRESI PER ME SHUME INFO NA KONTAKTONI NE NUMRAT E MEPOSHTEM ////PER OPERAT...
IISP ITALIA DISTRIBUZIONE KERKON OPERATORE TELEFONIK PER CALL CENTER
(TIRANE, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune ISP ITALIA DISTRIBUZIONE PUNON NE FUSHEN E TELEMARKETINGUT PREJ 20 VITESH .NE SI AZIENDE JEMI NEKERKIM TE 300 OPERATOREVE TELEFONIK PER CALL CENTER QE TE DINE GJUHEN ITALIANE ...
IISP ITALIA DISTRIBUZIONE KERKON OPERATORE TELEFONIK PER CALL CENTER
(TIRANE, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune ISP ITALIA DISTRIBUZIONE PUNON NE FUSHEN E TELEMARKETINGUT PREJ 20 VITESH .NE SI AZIENDE JEMI NEKERKIM TE 300 OPERATOREVE TELEFONIK PER CALL CENTER QE TE DINE GJUHEN ITALIANE ...
Punesim dhe emigracion ne Kanada nga Vela HR Consulting
Punesim dhe emigracion ne Kanada nga Vela HR Consulting

(TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Nga janari i vitit 2015, Departamenti i Shtetësisë dhe Emigracionit të Kanadasë (CIC) kalançuar një sistem të ri të emigrimit të quajtur “ Express Entry ” i cil...
Punesime, ofrohen kontrata pune 2 vjecare si staf i INTERCONTINENTAL HOTEL & RESORTS Doha QATAR
Punesime, ofrohen kontrata pune 2 vjecare si staf i INTERCONTINENTAL HOTEL & RESORTS Doha QATAR

(TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Agjenci Rekrutimi & Kompani PunësimiNdërkombëtare, ofron SHËRBIME REKRUTIM - PUNËSIMI në Qatar (Doha). • Pozicionet ...
Oferta / Kerkesa pune si STAFF i GRAND HYATT HOTEL in DOHA QATAR, Best Luxury Hotel Spa of 2014
Oferta / Kerkesa pune si STAFF i GRAND HYATT HOTEL in DOHA QATAR, Best Luxury Hotel Spa of 2014

(TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Agjenci Rekrutimi & Kompani PunësimiNdërkombëtare, ofron SHËRBIME REKRUTIM - PUNËSIMI në United Arab Emirates (Dubai), Qa...
Pune te ndryshme si STAFF of HOTEL ROOMS DIVISION ne Dubai (UAE), Doha (QATAR), etj.
Pune te ndryshme si STAFF of HOTEL ROOMS DIVISION ne Dubai (UAE), Doha (QATAR), etj.

(TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Agjenci Rekrutimi & Kompani PunësimiNdërkombëtare, ofron SHËRBIME REKRUTIM - PUNËSIMI në United Arab Emirates (Dubai), Qa...
Ofrojme punesim si Sales Staff (F) / Marketing & Promotion Model's (F), në DUBAI (UAE), DOHA (Q
Ofrojme punesim si Sales Staff (F) / Marketing & Promotion Model's (F), në DUBAI (UAE), DOHA (Q

(TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Marketing Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Agjenci Rekrutimi & Kompani PunësimiNdërkombëtare, ofron SHËRBIME REKRUTIM - PUNËSIMI në United Arab Emirates (Dubai), Qa...
Ofrojme pune si 5* HOTEL RECEPTION STAFF, NË DUBAI & ABU DHABI (UAE) , DOHA (QATAR), etj.
Ofrojme pune si 5* HOTEL RECEPTION STAFF, NË DUBAI & ABU DHABI (UAE) , DOHA (QATAR), etj.

(TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Agjenci Rekrutimi & Kompani PunësimiNdërkombëtare, ofron SHËRBIME REKRUTIM - PUNËSIMI në United Arab Emirates (Dubai), Qa...
Ofroj pune si "HOSTESS & WAITER / WAITRESS", NË UAE (Dubai & Abu Dhabi), QATAR (D
Ofroj pune si "HOSTESS & WAITER / WAITRESS", NË UAE (Dubai & Abu Dhabi), QATAR (D

(TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Kamarier,Banakier,Manager Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Agjenci Rekrutimi & Kompani PunësimiNdërkombëtare, ofron SHËRBIME REKRUTIM - PUNËSIMI në United Arab Emirates (Dubai), Qa...
Ofroj vend pune si BARTENDER's & CHEF's, NE UAE (Dubai & Abu Dhabi), QATAR, OMAN, BAHRAIN, e
Ofroj vend pune si BARTENDER's & CHEF's, NE UAE (Dubai & Abu Dhabi), QATAR, OMAN, BAHRAIN, e

(TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Nëse jeni në kërkim të një mundësie të artë punësimi, dhe dëshironi të zgjeronieksperiencat tuaja në destinacionin e ëndrrave siç është Lindja e Mesme, mos hez...
Oferte pune si SECURiTY OFFiCER's / BODYGUARD's, NE UAE (Dubai), QATAR, OMAN, BAHRAIN, etj.
Oferte pune si SECURiTY OFFiCER's / BODYGUARD's, NE UAE (Dubai), QATAR, OMAN, BAHRAIN, etj.

(TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Nëse jeni në kërkim të një mundësie të artë punësimi, dhe dëshironi të zgjeronieksperiencat tuaja në destinacionin e ëndrrave siç është Lindja e Mesme, mos hez...
Lajmerim per punesim si "HAIRDRESSER" (F), NE UAE (Dubai), paga 2500 AED/M + 10% bonuse.
Lajmerim per punesim si "HAIRDRESSER" (F), NE UAE (Dubai), paga 2500 AED/M + 10% bonuse.

(TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Nëse jeni në kërkim të një mundësie të artë punësimi, dhe dëshironi të zgjeronieksperiencat tuaja në destinacionin e ëndrrave siç është Lindja e Mesme, mos hez...
Vende te lira pune si EXECUTIVE HOUSEKEEPER & HOUSEKEEPING ATTENDANT, NE UAE (Dubai), QATAR (Doh
Vende te lira pune si EXECUTIVE HOUSEKEEPER & HOUSEKEEPING ATTENDANT, NE UAE (Dubai), QATAR (Doh

(TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Nëse jeni në kërkim të një mundësie të artë punësimi, dhe dëshironi të zgjeronieksperiencat tuaja në destinacionin e ëndrrave siç është Lindja e Mesme, mos hez...
Njoftim pune si PHYSIOTHERAPIST & MASSAGE THERAPIST NE UAE (Dubai), paga 2500 AED + 10% komision
Njoftim pune si PHYSIOTHERAPIST & MASSAGE THERAPIST NE UAE (Dubai), paga 2500 AED + 10% komision

(TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Nëse jeni në kërkim të një mundësie të artë punësimi, dhe dëshironi të zgjeronieksperiencat tuaja në destinacionin e ëndrrave siç është Lindja e Mesme, mos hez...
Mundesi punesimi si FITNESS INSTRUCTORS NE UAE (Dubai), QATAR (DOHA), paga 1.000$ neto/muaj + bonuse
Mundesi punesimi si FITNESS INSTRUCTORS NE UAE (Dubai), QATAR (DOHA), paga 1.000$ neto/muaj + bonuse

(TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Nëse jeni në kërkim të një mundësie të artë punësimi, dhe dëshironi të zgjeronieksperiencat tuaja në destinacionin e ëndrrave siç është Lindja e Mesme, mos hez...
Adi
(Zvicerr, Zvicer)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Babysitter ,Dado Kerkojmë një kujdestare/ndihmese shtepiake per kujdesin, dergim ne shkoll e te 3 Femijeve. (2vajza 10/5 si dhe 1 djal 3 vjeqar) Puna asht ne zvicerr. Banimi ne shtepin ton. ...
BONUS DI ENTRATA 25 € PER OGNI OPERATORE
BONUS DI ENTRATA 25 € PER OGNI OPERATORE

(Tek ish blloku, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune uCall shpk CERCA 1 SUPERVISORE CON 7 OPERATORI TELEFONICI OUTBOUND PER PROPRIA CAMPAGNAVODAFONE . BONUS DI ENTRATA 25 € PER OGNI OPERATORE SI RICHIEDE: 1. BUONA DIA...
IISP ITALIA DISTRIBUZIONE KERKON OPERATORE TELEFONIK PER CALL CENTER
(autostrada tirane durres, Durres)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune ISP ITALIA DISTRIBUZIONE KERKON 300 OPERATOR TELEFONIK PER CALL CENTER KERKOHET GJUHA ITALIANE ESHKRUAR DHE LEXUAR ADRESA JON ESHTE AUTOSTRADA TIRAN -DURRES AFER SPITALIT HYGE...
Pune nga Shtepia
Pune nga Shtepia

(ku te jesh, Gjakove)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Pershendetje kush eshte i interesuar te mos e hup kohen kot nje mundesi e mire kush hupe kohe nefacebook me mire fiton pare me te njejtat veprime qe beni gjdo dite ne facebo...
A jeni duke kërkuar për financim shtesë për biznesin tuaj të vogël
A jeni duke kërkuar për financim shtesë për biznesin tuaj të vogël

(Kruje, Kruje)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Finance A jeni duke kërkuar për financim shtesë për biznesin tuaj të vogël? Ne mund të financavepothuajse çdo projekt në mbarë botën .. Financimi në dispozicion nga $ 3,00...
OFROHET KURS PARUKERIE DHE ESTETISTE THONJSH
(Tirane Rr. 5 Maj, prane CONCORD center, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Te ndryshme KURSE PROFESIONALE ME CMIM FANTASTIK PER PARUKERI DHE ESTETIK THONJSH. ESTETIK BORA SE SHPEJTI DHEPARUKERI. MUND TE BESONI TE PROFESIONISTET PER TE MARRE NJE PROFESION TE MIR...
KERKOHET PARUKIERE
(Tirane Rr. 5 Maj, prane CONCORD center, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune KERKOHET PARUKIERE PROFESIONISE E CILA TE DIJE TE GJITHA PROCESET. 069 66 79 730 / 069 20 33 140
APPUNTAMENTI PER OPERATORI & TEAM LEADER
APPUNTAMENTI PER OPERATORI & TEAM LEADER

(RR. PJETER BUDI, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune CERCA 35 OPERATORI TELEFONICI E 3 TEAM LEADER PART TIME E FULL TIME PER APPUNTAMENTI SICHIEDE : OTTIMA CONOSCENZA DELLA LINGUA ITALIANA ATTEGGIAMENTO SOLARE E DINAMI...
Qatar Jobs-Electrical,HVAC,Plumbing,Drainage,Fire Fight,Trade,Maintenance,Manpower Supply,Construct.
Qatar Jobs-Electrical,HVAC,Plumbing,Drainage,Fire Fight,Trade,Maintenance,Manpower Supply,Construct.

(Doha, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune 3 DOT is an International Construction, established in Qatar as an MEP Contracting Company. We haveexecuted number of Projects here in Doha, Qatar. We 3 DOT International Comp...
JOB OPPORTUNITY is OFFERED AS Real Estate Sales Agent's in Doha (QATAR),1.000 $/m + 10% sales bonus
JOB OPPORTUNITY is OFFERED AS Real Estate Sales Agent's in Doha (QATAR),1.000 $/m + 10% sales bonus

(Doha, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Our client, an international Real Estate and Hospitality Company, based in Doha (QATAR), is lookingto hire "Real Estate Sales Agent's". · Salary : 1.000 $/monthl...
JOB OPPORTUNITY IS OFFERED AS "Sales & Service Officer's" in Retail Banking Industry o
JOB OPPORTUNITY IS OFFERED AS "Sales & Service Officer's" in Retail Banking Industry o

(Dubai, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Our partner, an international network of branches with headquarter's based in Dubai, Abu Dhabi &Sharjah is looking for "Sales & Service Officer's". The right...
JOB OPPORTUNITY IS OFFERED AS "SALES ASSOCIATE'S" in Dubai (UAE), salary 1000$/monthly.
JOB OPPORTUNITY IS OFFERED AS "SALES ASSOCIATE'S" in Dubai (UAE), salary 1000$/monthly.

(Dubai, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Our partner, a renowned international retail stores in Dubai is looking for "SalesAssociate's" (only female's). The right candidate should have similar experience in...
Per gjinin Femrore
Per gjinin Femrore

(Prishtine, Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Kerkoj Pune Kerkoj femer beqare ose te martuar ofroj sex te jashtzakonshem jam me shum pervoj nese lajmrohenninuk do te pendoheni beso ju pres permes e-mailit me kontaktoni
Per gjinin Femrore
Per gjinin Femrore

(Prishtine, Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Kerkoj femer beqare ose te martuar ofroj sex te jashtzakonshem jam me shum pervoj nese lajmrohenninuk do te pendoheni beso ju pres permes e-mailit me kontaktoni
Mundesi Punesimi
Mundesi Punesimi

(Prizren, Prizren)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Eleganss shpall konkurs per vend pune: Kandidati kerkohet per programin Adobe Photoshop. Shkathtësi të komunikimit të mirë në gjuhën shqipe dhe angleze. Te interesuar...
Mirimed Shpk
Mirimed Shpk

(Prishtine, Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Mjekesi Kushtet: - I/E diplomuar në Farmaci apo Mjekësi - Patentë shoferi kategori B - Aftësi tëmira komunikimi - Njohuri bazë të programeve kompjuterike - Vetem Kandida...

Faqe:
 E para  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   Tjeter ›  E fundit
Nënkategoritë:
    Oferta Pune (301)
    Kerkoj Pune (48)
    Kurse kompjuteri (0)
    Arsim dhe Trajnim (19)
    Perkthyes (25)
    Finance (3)
    Banka (0)
    Inxhinieri (2)
    Sherbime (17)
    Mjekesi (4)
    Informatikë & IT (2)
    Marketing (14)
    Te ndryshme (6)
    Babysitter ,Dado (13)

Publiko një lajmerim falas në Shqipëri,Kosovë Etj

Ne jemi portali me i shikuar për lajmerime, njoftime, shpallje të vogla ku ju mund të ofroni e promovoni shërbimet tuaja. Ne bejme publike reklamat tuaja! Blini, shisni, publikoni lajmerimin per një apartament për shitje ose me qera, etj. Faqja jonë mirepret çdo ditë e më shumë vizitorë dhe ka thjeshtuar rrugën me të cilën reklamimi juaj mberrin ne personat e interesuar. Vendosja e një lajmerimi, njoftimi, shpallje është e shpejtë dhe e thjeshtë.
Eja në ALBtelecom! Reklamo me Lajmerime.com
Copyright © 2005 - 2015 LAJMERIME.COM : eshte faqja e pare dhe me e madhe per ✓ lajmerime,✓njoftime,✓shpallje te vogla,reklama falas ✓ per te gjithe shqipetaret ne SHQIPERI,KOSOVE,MAQEDONI. LAJMERIME.COM | NJOFTIME | SHPALLJE | FALAS | GAZETA | CELESI |SHTEPI NE SHITJE,BLEJ APARTAMENTE. - All Rights Reserved - Rregullat e përdorimit - Mbrojtja e të dhënave personale