|  Rreth nesh  |  Mirupafshim  |  OfertaDitore  |  Lajme  |  Answers  |  Bota.al  | 
Premte, 23 Shkurt, 2018
 
Dërgo një lajmërim
Prona,Realestate / Vila për shitje,shtëpi
Vila për shitje,shtëpi
Vila për shitje,shtëpi
Kërko
  Emërtimi
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000

(Gjirokaster, Gjirokaster) Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dh...
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000

(Korce , Korce) Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dh...
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000

(TIRANA , TIRANA) Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dh...
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000

(Kumanove , Kumanove) Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dh...
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000

(Prizren , Prizren) Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dh...
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000

(TIRANA , TIRANA) Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dh...
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000

(TIRANA , TIRANA) Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dh...
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000

(Lezhe , Lezhe) Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dh...
shes shtepi ne koder Durres
shes shtepi ne koder Durres

(Durres lagjja nr 8, Durres) Shes nje vile 3katshe ne Durres. Shtepia ka ndertime cilesore dhe moderne. Ka 266 m ndertim dhe 500m truall. Ka 5 dhoma gjumi, 1 kuzhine, 1 sallon pritje, 4 banjo dhe 3 ballko...
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000

(Ferizaj , Ferizaj) Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dh...
Vilë 3-katëshe në shitje te shkolla austriake
Vilë 3-katëshe në shitje te shkolla austriake

(rruga "Dedë Gjon Luli", afër shkollës, Shkoder) Sun Real Estate ofron për shitje një vilë 3-katëshe me një sipërfaqe toke 315 m² dhesipërfaqe ndërtimi + garazh 400 m² me adresë: rruga "Dedë Gjon Luli",...
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000

(Lezhe , Lezhe) Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dh...
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000

(Gjakove , Gjakove) Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dh...
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000

(Peje , Peje) Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dh...
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000

(Saranda, Saranda) Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dh...
shes shtepi ne koder Durres
shes shtepi ne koder Durres

(lagjja nr 8. rruga Melek Kalamishi , Durres) Shes shtepi private 3 Kat ndertim.Shtepia ka 266 m ndertim dhe 500 m truall. Ka 5 dhoma , guzhin ,4 banjo, 3 ballkone. Ndertime moderne dhe cilesore. Sistem ngrohje qendr...
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000

(Kukes , Kukes) Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dh...
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000

(Peje , Peje) Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto t...
SUPER OKAZION SHITET VILE DYKATESHE ME CERTIFIKATE TE RREGULLT PRONESIE
(DURRES, Durres) SUPER OKAZION SHITET VILE DYKATESHE ME CERTIFIKATE TE RREGULLT PRONESIE Me siperfaqe totale114.9m², Vila ndodhet ne Lagjen 8, Pallati Spitali, Durres. Vile e ndertuar s...
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000

(Podujeva (Besiana), Podujeva (Besiana)) Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dh...
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000
Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000

(Decani, Decani) Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dh...
Financimi i huasë 100%  2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit : sanchezaline24@gmail.com
Financimi i huasë 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit : sanchezaline24@gmail.com

(Prizren, Prizren) Financimi i huasë 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit :sanchezaline24@gmail.com WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097
Shitet Vile
(“Acacia Hills” Resort, Villa , Farka, Tirana, , TIRANA) Shitet Vile ne kompleksin e vilave “ Acaria Hills ” vila eshte e perbere nga kati nendheshem qesherben si garazh dhe makazine, kati i pare qe sherben si sallon ndenje, dhe...
Shitet Vile
(“Acacia Hills” Resort, Villa , Farka, Tirana, , TIRANA) Shitet Vile ne kompleksin e vilave “ Acaria Hills ” vila eshte e perbere nga kati nendheshem qesherben si garazh dhe makazine, kati i pare qe sherben si sallon ndenje, dhe...
Shtëpi private në shitje në Rus
Shtëpi private në shitje në Rus

(lagjja "Rus", te shkolla 9-vjeçare &quo, Shkoder) Sun Real Estate ofron për shitje një vilë 2-katëshe me një sipërfaqe 430 m² (nga kjo 320 m²janë oborr, ndërsa banimi 220 m² të dy katet), me adresë: lagjja "...
shes shtepi ne koder Durres
shes shtepi ne koder Durres

(Durres lagjja nr 8, Durres) Shes shtepi 3 Katshe ne Durres. Shtepia ka ndertime cilesore dhe moderne. Ka 5 dhoma gjumi, 1kuzhine, 1 sallon pritje, 3 ballkone, 4 banjo. Eshte e pajisur me sistem ngro...
Financimi i huasë 100%  2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit : sanchezaline24@gmail.com
Financimi i huasë 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit : sanchezaline24@gmail.com

(Istog (Burimi), Istog (Burimi)) Financimi i huasë 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit :sanchezaline24@gmail.com WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097
Shtëpi private 2+1 në shitje
Shtëpi private 2+1 në shitje

(rruga “Tepe” (te rotondoja), Shkoder) Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private 2+1 me vendndodhje: rruga “Tepe” (terotondoja) Prona ka një sipërfaqe ndërtimi prej 120 m² dhe një truall me s...
Shitet shtepi private ne Kamez
Shitet shtepi private ne Kamez

(Kamez Tirane, TIRANA) Shitet shtepi private nje kateshe me mundesi per kate shtese me hipoteke 110 M2. Shtepia shitet emobiluar ne gjendje te mire, me oborr 160 m2, vend parkimi, peme te ndryshme,...
Shtëpi private 2+1 në shitje
Shtëpi private 2+1 në shitje

(Shkoder) Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private 2+1 me adresë: tek Ura e Thive. Prona kanjë sipërfaqe totale prej 990 m², ndërsa ndërtesa ka një sipërfaqe prej ...
SHITET VILA NA TIRANE
SHITET VILA NA TIRANE

(KODRA E PRIFTIT, TIRANA) SHITET VILA NA TIRANE ME 3 KATE,OBOR TE MADH,VENDE PARKIMI,VERANDA TE MADHE ,OXHAK DHE PAMJEPANORAMIKE.
Shtëpi private 2-katëshe në shitje
Shtëpi private 2-katëshe në shitje

(rruga “Ludovik Saraçi”, pas Malteser, Shkoder) Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private 2-katëshe, me një sipërfaqe totale prej205 m² dhe vendndodhje në rrugën “Ludovik Saraçi”, pas Qendrës së K...
Vilë Rolling Hills
(Lunder, TIRANA) Vila ndodhet në një zonë të qetë dhe me ajër të pastër, tek Rolling Hills Residence. Vilaështë 2 Katëshe , ka një sipërfaqe totale tokë+ndertim prej 1500 m2 dh...
SHES SHTEPI 1 KATESHE + 500 M2 TOKE NE KAMEZ
(KAMEZ-TIRANE, TIRANA) SHES SHTEPI 1 KATESHE ME SIPERFAQE 120 M2 + 500 M2 TOKE ME HIPOTEKE.SHTEPIA ESHTE NDERTIM IRI.SHTEPIA DHE TOKA NDODHEN BUZE RRUGE,PRANE SHKOLLES 100 VJETORI.CMIMI I SHITJES 45...
SHES SHTEPI PRIVATE 1 KATESHE+500 M2 TOKE NE BATHORE-KAMEZ,TIRANE
(BATHORE-TIRANE, TIRANA) SHES SHTEPI PRIVATE 1 KATESHE ME SIPERFAQE 128M2+500M2 TOKE.SHTEPIA DHE TOKA JANE MEHIPOTEKE.SHTEPIA ESHTE E RREGULLUAR DHE SHITET PER ARSYE FAMILJARE.CMIMI I SHITJES 45000 EU...
Vile Ne Laprake
Vile Ne Laprake

( Laprake, TIRANA) Vila ndodhet në një zonë të qetë dhe të sigurt. Është 2 katëshe, ka një sipërfaqe totaleprej 580 m2 dhe disponon një oborr të bollshëm të mbjellë me pemë deco...
Okazion ! Shitet vile 3 kateshe ne Peze Helmes ( periferi e Tiranes )
Okazion ! Shitet vile 3 kateshe ne Peze Helmes ( periferi e Tiranes )

(Peze helmes ( kompleksi vilave ), TIRANA) Shitet vila 3 kateshe 700 m2 toke dhe ndertim 150 m 2/per kat. Ndertim i ri dhe e pa shfrytezuar ,bashkohor , me sistem ngrohje - ftohje Oxhak , parket druri, 6 banjo me tou...
Shtëpi private 2-katëshe në shitje
Shtëpi private 2-katëshe në shitje

(rruga “Arra e Madhe”, Shkoder) Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private dy-katëshe, me adresë: rruga “Arra eMadhe”, pranë shkollës ”Dëshmorët e Prishtinës”. Prona ka një sip...
Shtëpi private në shitje 230 €/m²
Shtëpi private në shitje 230 €/m²

(Bahçallëk, rrugica përballë hotel "Ambasa, Shkoder) Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private me vendndodhje: Bahçallëk, rrugicapërballë hotel "Ambasador". Shtëpia është një ndërtesë e re dy-ka...
Shes shtepi private me hipoteke!
Shes shtepi private me hipoteke!

(Shkoze , Tirane, TIRANA) Shtepi dy kateshe Kati 1 2+1 Garazh , oborr , kopesht Kati 2 4+2 445 m Zone e qete.
Shitet shtepi dhe toke12500m2
(Lushnje, Lushnje) Shitet shtepi me 4 Shona dhe 12500m2 toke.Shtepia eshte ndertuar ne vitin 2000 .Eshte me dokumantadhe hipotek te rregullta.Cmimi 90000€ i diskutushem.Tel :004915756135330
Shtëpi private në shitje
Shtëpi private në shitje

(rruga “Filip Shiroka”, Shkoder) Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private me adresë: rruga “Filip Shiroka”, njënga lagjet më të vjetra të Shkodrës. Prona gëzon një sipërfaqe prej ...
SHES VILE 2 KATESHE +500M2 TOKE NE KAMEZ-TIRANE
SHES VILE 2 KATESHE +500M2 TOKE NE KAMEZ-TIRANE

(KAMEZ,PRANE SHKOLLES IBRAHIM RUGOVA, TIRANA) Shes vile 2 kateshe+500m2 toke ne KAMEZ.Vila ka siperfaqe ndertimi totale,2 katet,180m2.Vila eshtendertim i vitit 2008.Vila dhe toka jane me hipoteke dhe te rivlersuara.Shitet...
SHES VILE 2 KATESHE + PAPAFINGO NE KAMEZ+1200 M2 TOKE
(KAMEZ-TIRANE, TIRANA) SHES VILE 2 KATESHE + PAPAFINGO ME SIPERFAQE NDERTIMORE 280 M2+1200 M2 TOKE.VILA DHE TOKA JANE MEHIPOTEKE.VILA NDODHET BUZE RRUGES KRYESORE PRANE SHKOLLES IBRAHIM RUGOVA.POZIC...
Vilë dy katëshe në shitje 300 €/m²
Vilë dy katëshe në shitje 300 €/m²

(Zues, pas restorant “Iliria”, Shkoder) Nëse po kërkoni një shtëpi larg zhurmës dhe smogut të qytetit, atëherë Sun Real Estate ofronpër shitje një vilë dy-katëshe me adresë në Zues, pas restorant “Il...
Hi
(Tiran, TIRANA) Ckemi vajza .Jam nje djal simpatik dhe i paster kush eshte per takim sot te me shkruaj Jamkirrekt Ju pres
Vilë 3+1 në shitje 530 €/m²
Vilë 3+1 në shitje 530 €/m²

(lagjja "Rus", te shkolla 9-vjeçare &quo, Shkoder) Sun Real Estate ofron për shitje një vilë 2-Kateshe me një sipërfaqe 430m² (nga kjo 320m²janë oborr ndërsa banimi 220 m² të dy katet), me adresë: lagjja "Rus&...
Shes vile 3 kateshe ne kamez+900 m2 toke
(kamez, TIRANA) Shes vile 3 kateshe + 900 m2 toke me hipoteke.Vila ndodhet prane bashkise Kamez.Eshte e rregulluardhe shitet per arsye bashkimi familjar ne nje shtet te BE-se.Cmimi i shitjes ...
Shitet shtepi private ne Vore/nderrohet me apartament-dyqan ne Tirane
Shitet shtepi private ne Vore/nderrohet me apartament-dyqan ne Tirane

(Vore, TIRANA) Ne Vore,fshati Mućaj shitet shtepi private me 2 kate dhe rreth 3000m2 toke perqark,ne proćeslegalizimi,buze rruge e pershtatshme dhe per ndertime te tjera te ndryshme,mundes...
Hi
(Tiran, TIRANA) Ckemi vajza .ka ndonje per takin tani ose sonte Nuk do ju zhgeniei Jam serioz Ju pres te meshkruani

Faqe:
 E para  1   2   Tjeter ›  E fundit
Nënkategoritë:

Publiko një lajmerim falas në Shqipëri,Kosovë Etj

Ne jemi portali me i shikuar për lajmerime, njoftime, shpallje të vogla ku ju mund të ofroni e promovoni shërbimet tuaja. Ne bejme publike reklamat tuaja! Blini, shisni, publikoni lajmerimin per një apartament për shitje ose me qera, etj. Faqja jonë mirepret çdo ditë e më shumë vizitorë dhe ka thjeshtuar rrugën me të cilën reklamimi juaj mberrin ne personat e interesuar. Vendosja e një lajmerimi, njoftimi, shpallje është e shpejtë dhe e thjeshtë.
Copyright © 2005 - 2018 Lajmerime.com| NJOFTIME | SHPALLJE | CELESI | SHQIPERI| KOSOV | MAQEDONI| FALAS |SHITJE SHTEPI,BLEJ APARTAMENTE. - All Rights Reserved - Rregullat e përdorimit - Mbrojtja e të dhënave personale