|  Rreth nesh  |  Mirupafshim  |  OfertaDitore  |  Lajme  |  Answers  |  Bota.al  | 
Marte, 24 Prill, 2018 TIRANA, SHQIPERI
 
Dërgo një lajmërim
SHQIPERI / TIRANA / Prona,Realestate / Prona ne shitje nga bankat
Prona ne shitje nga bankat
Prona ne shitje nga bankat
Kërko
  Emërtimi
kerkoj ndihme
(tirana) ju lutem ju lutem te me mirkuptoni, jam nje djale dhe me besoni qe jam ne nje gjendje te veshtire,nqs do mundeshit te me ndimonit me 250 Mije leke te vjetra per nje problem fa...
Are me sip 7408 m2
(Vishaj, Tirane ) Are me sip totale 7408 m2, me nr. pasurie 4/18, Volumi 3, Faqe 241, Zona Kadastrale 3784, e ndodhurne fshatin Vishaj, Tirane. Cmimi 95000 euro
Are me sip totale 1537 m2, me nr. pasurie 187, Vol...
Are me sip totale 1537 m2, me nr. pasurie 187, Volumi 2, Faqe 26, Zona Kadastrale 2748, e ndodhurne Murth, Komuna Dajt, Tirane Cmimi 2300 euro
Are me sip 1525m2
(Murth, Dajt, Tirane) Are me sip totale 1525 m2, me nr. pasurie 309, Volumi 2, Faqe 33, Zona Kadastrale 2748, e ndodhurne Murth, Komuna Dajt, Tirane Cmimi 2200 euro
Truall me sip 300 m2
Truall me sip totale 300 m2, nga kjo 68 m2 ndertese me nr. pasurie 105/1, Volumi 2, Faqe 28, ZonaKadastrale 2748, ne Murth, Komuna Dajt, Tirane cmimi 3000 euro
Are me sip 1436 m2
(Murth, Dajt, Tirane ) Are me sip totale 1436 m2, me nr. pasurie 145, Volumi 2, Faqe 31, Zona Kadastrale 2748, datecertifikate pronesie 08.04.2013, e ndodhur ne fshatin Murth, Komuna Dajt, Tirane....
Are me sip 1419 m2
(Murth, Dajt, Tirane ) Are me sip totale 1419 m2, me nr. pasurie 282, Volumi 2, Faqe 32, Zona Kadastrale 2748, datecertifikate pronesie 08.04.2013, e ndodhur ne fshatin Murth, Komuna Daj, Tirane C...
Are me sip 590m2
Toke + Are me sip totale 590 m2, me nr. pasurie 47/41, Volumi 24, Faqe 95, Zona Kadastrale 2066, e ndodhur ne Kamez, Tirane cmimi 17000 euro
Are+Pemtore me sip 9709 m2
Are + Pemetore sip.9709 m2,nr. pas 128/23, ndodhur rrugen dytesore Durres-Tirane ne Marikaj,Tirane cmimi 340,000 euro
Are me sip 4419m2
(Dritas, Tirane ) Are me sip totale 4419 m2, nr pasurie 220/53, vol 8, fq 44, zk 1549, ndodhur ne Fshatin Dritas,Tirane. cmimi 27000 euro
Are me sip 4000 m2
(Mucaj, Vore, Tirane ) Are me sip totale 4000 m2, me nr. pasurie 70/78, Volumi 8, Faqe 125, Zona Kadastrale 2726, e ndodhur ne Mucaj Vore, Tirane cmimi 95000 euro
Are me sip 1000 m2
(Laknas, Tirane ) Are me sip totale 1000 m2, me nr. pasurie 119/35, Volumi 10, Faqe 171, Zona Kadastrale 2372, e ndodhur ne Laknas, Tirane cmimi 17,000 euro
Are me sip 5600 m2
Are me sip totale 5600 m2, me nr. pasurie 116/1, Volumi 4, Faqe 41, Zona Kadastrale 2372, e ndodhurne Laknas, Tirane cmimi 72,000 euro
Are me sip 2800 m2
(Laknas, Tirane ) Are me sip totale 2800 m2, me nr. pasurie 119/36, Volumi 10, Faqe 172, Zona Kadastrale 2372, e ndodhur ne Laknas, Tirane. cmimi 64,000 euro
Are me sip 1040m2
(Picar, Vore, Tirane ) Are me sip totale 1040 m2, me nr. pasurie 187/27, Volumi 6, Faqe 235, Zona Kadastrale 3974, e ndodhur ne Picar Tirane. cmimi 28800 euro
Ullishte
(Linze, Tirane ) Ullishte me sip totale 200 m2 ndodhur ne Linze, rregjistruar me nr. pasurie 299/26, Vol 10,Fq.183,ZK. 2460 me date 24.02.2004 cmimi i shitjes
Ullishte
(Rradhesh, Tirane ) Ullishte me sip totale 2090 m2, me nr. pasurie 31/1, Volumi 1, Faqe 250, Zona Kadastrale 3139, e ndodhur në Radhesh Tirane. cmimi i shitjes 10,000 euro
Truall
(Katund i Ri) Truall me sip totale 300 m2, nga kjo ndertese me siperfaqe 156m2, me nr pasurie 225/53/1, Volumi 2,Faqe 56, Zona Kadastrale 2119, e ndodhur ne Katund i Ri, Tirane. cmimi i s...
shes toke ne DAIAS 22000 metra me certifikate
(Daias 3 km larg tegut) Shes toke ne Daias 3 km larg tegut,22000 metra,cmimi 25 euro
Tirane, shes toke 3.000 m²; 63 Euro/m²
Tirane, shes toke 3.000 m²; 63 Euro/m²

(Mjull Bathore) Union Bank ka në pronësi njetoke-ullishte në një zonë periferike shumë të preferuar tëTiranës me sipërfaqe 3.000 m². Prona ndodhet në kodrën mbi Restorantin "...
Tirane, shes toke 3.000 m²; 63 Euro/m²
Tirane, shes toke 3.000 m²; 63 Euro/m²

(Mjull Bathore) Union Bank ka në pronësi njetoke-ullishte në një zonë periferike shumë të preferuar tëTiranës me sipërfaqe 3.000 m². Prona ndodhet në kodrën mbi Restorantin "...
Shes ndertese 5 katshe per klinike mjekesore. Tirane. //// Sell 5 storey building for medical clinic
(TIRANE) Shes ndertese 5 katshe per klinike mjekesore. Tirane. //// Sell 5 storey building for medicalclinic Objekti eshte 1800 meter katror.. ka 5 kate mbi toke dhe 1 (nje) kat nento...
Nënkategoritë:

Publiko një lajmerim falas në Shqipëri,Kosovë Etj

Ne jemi portali me i shikuar për lajmerime, njoftime, shpallje të vogla ku ju mund të ofroni e promovoni shërbimet tuaja. Ne bejme publike reklamat tuaja! Blini, shisni, publikoni lajmerimin per një apartament për shitje ose me qera, etj. Faqja jonë mirepret çdo ditë e më shumë vizitorë dhe ka thjeshtuar rrugën me të cilën reklamimi juaj mberrin ne personat e interesuar. Vendosja e një lajmerimi, njoftimi, shpallje është e shpejtë dhe e thjeshtë.
TIRANA
Durres
Shkoder
Vlore
Fier
Elbasan
Gjirokaster
Korce
Saranda
Lezhe
Kavaje
Berat
Kruje
Pogradec
Tepelene
Permet
Kukes
Lushnje
Lac
Peshkopi
Tropoje
Puke
Ballsh
Rreshen
Burrel
Librazhd
Gramsh
Erseke
Copyright © 2005 - 2018 Lajmerime.com| NJOFTIME | SHPALLJE | CELESI | SHQIPERI| KOSOV | MAQEDONI| FALAS |SHITJE SHTEPI,BLEJ APARTAMENTE. - All Rights Reserved - Rregullat e përdorimit - Mbrojtja e të dhënave personale