|  Rreth nesh  |  Mirupafshim  |  OfertaDitore  |  Lajme  |  Answers  |  Bota.al  | 
Hene, 25 Mars, 2019
 
Dërgo një lajmërim
Prona,Realestate / Prona ne shitje nga bankat
Prona ne shitje nga bankat
Prona ne shitje nga bankat
Kërko
  Emërtimi
Filgħaxija tajba is-Sur u s-Sinjura
Filgħaxija tajba is-Sur u s-Sinjura

(Berat) Filgħaxija tajba is-Sur u s-Sinjura Nittama li inti diġà jinstemgħu ta'l-offerti ta'l-self.Inti kont jsir darba ? Din hija opportunità biex inti tkun tista'tikseb self...
KTHIMI I AFFEKTIMIT TË RREGULLT DHE URGENT MAITRE MARABOUT ATTAGLAFA
KTHIMI I AFFEKTIMIT TË RREGULLT DHE URGENT MAITRE MARABOUT ATTAGLAFA

(Pristine, Prishtine) KTHIMI I DUAN të SHPEJT DHE URGJENTE MASTER MARABOUT ATTAGLAFA Unë jam i gatshëm për tëzgjidhur të gjitha problemet tuaja : Sëmundje Të Rënda, - Kthim të s...
kerkoj ndihme
(tirana, TIRANA) ju lutem ju lutem te me mirkuptoni, jam nje djale dhe me besoni qe jam ne nje gjendje te veshtire,nqs do mundeshit te me ndimonit me 250 Mije leke te vjetra per nje problem fa...
shitet toka
(bardha, Lezhe) pershendetje shitet toka siper autostrades ne mes tresh dhe manati lezhe me qmim te arzushem16.000 milion lek per me te informcion me telefononi
7.5 hektare Podujeve
(Podujeve, Podujeva (Besiana)) Per shitje 7,5 hektare ne nje fshat prane Repa Podujeve
Caglavica prodaja
Caglavica prodaja

(Caglavica, Prishtine) Na prodaju plac u Caglavici. Plac je povrsine 13.64 ara. Poseduje dozvolu za gradnju, struju i vodu.Nalazi se u samom selu u blizini malog igralista. Vlasnik
Are me sip 3000 m2
(Fushe Kruje, Kruje) Are me sip totale 3000 m², me nr pasurie 285/9, vol.1, fq.134, ZK 1665, vendodhja unaze FusheKruje
Truall me sip 200 m2
(Zharres Fier , Fier) Truall me sip totale 200 m2 nga te cilat 190 m2 ndertese, me nr. pasurie 244/14, Volumi 10, Faqe131, Zona Kadastrale 3922, e ndodhur ne Zharrez Fier cmimi 15000 euro
Apartament me sip 51.17 m2
(Lagja Apollonia , Fier , Fier) Apartament me sip 51.17 m², me nr pasurie 2/250+2-24, vol.3, fq.72, zk.8534, e ndodhur neLgj.Apollonia-Fier. cmimi 28600 euro
Truall + Ndertese me sip 250 m2
(Gostime, Elbasan , Elbasan) Truall me sip totale 250 m2 nga kjo ndertese me sip. 105 m2, nr. pasurie 106/30, vol. 2, fq. 131,ZK 3422, data e vertetimi hipotekor 24.04.2012, ndodhur ne Shtermen, Komuna G...
ndertese me sip 1200 m2
(Katund i ri Elbasan , Elbasan) Fabrike Konservash pa truall, me sip. totale ,1200 m2, me nr. pasurie A, regjistri hipotekor nr.37-65,dt. 03.06.2000, Zk. 2124, ndodhur ne Katund te Ri, Elbasan. prona ndodh...
Ndertese me sip 72 m2
(Elbasan , Elbasan) Ndertese me sip totale 72 m2, regjistruar ne Zyren Vendore te Pasurive te Paluajtshme Elbasan me nr.pasurie 12/87-N, Zk. 8525, e ndodhur ne Elbasan cmimi 14500 euro
Are me sip 2400 m2
(mal;asej, Elbasan , Elbasan) Are me sip. totale 2400 m2 nga kjo truall me sip. 250 m2 dhe ndertese me sip. 121m2, pasuria nr.75/23/1, Zona Kadastrale 2559, Volumi 12, faqe 50 ndodhur ne Malasej, Elbasan. ...
Truall + Ndertese me sip 1333 m2
(Tren Devoll, Korce, Korce) Truall + Ndertese me sip. totale 1333 m2, nga e cila 1333 m2 truall dhe 134 m2 ndertese, me nr.pasurie 105/32, Vol 12, Fq 41, Zk. 3637, e ndodhur ne Tren, Devoll. cmimi 12...
Are me sip 2610 m2
(Proger Devoll, Korce, Korce) Are me sip totale 2610 m2, me nr. pasurie 342/5, Volumi 10, Faqe 211, Zona Kadastrale 3822, endodhur ne Fshatin Vranisht, Komuna Proger, Devoll. cmimi 7100 euro
Truall + Ndertese me sip 242 m2
(Proger Devoll, Korce, Korce) Truall me sip totale 242 m2 nga kjo ndertese me sip. 87 m2, me nr. pasurie 627/7, Volumi 11, Faqe248, Zona Kadastrale 3822, e ndodhur ne Fshatin Vranisht, Komuna Proger, Dev...
Truall + Godine sip 126 m2
(Lagja Kushtrimi Berat , Berat) Truall + Godine me sip totale 126 m2 me nr. Pasurie 14/45, vol 10 fq 246, ZK 8501. e ndodhur neL.”Kushtrim” godine dy kateshe, Berat cmimi 30000 euro
Are + Truall + Godine banimi me sip 920 m2
(Drenovice, Berat , Berat) Are + Truall + Ndertese me sip totale 920 m2, nga kjo truall 200 m2, nga kjo ndertese me sip 80 m2,me nr. pasurie 453, Volumi 7, Faqe 95, Zona Kadastrale 1542, e ndodhur ne ...
Truall + Godine me sip 1260 m2
(Otllak Berat, Berat) Truall me sip totale 1260 m2,nga kjo 740 m2 Ndertese, me nr. pasurie 54/17, Volumi 6, Faqe 103, ZonaKadastrale 2848, e ndodhur Otllak ,Berat . cmimi 250000 euro
Are me sip 1235 m2
(Otllak Berat , Berat) Are me sip totale 1235 m2, me nr. pasurie 15/2, Vol 1, Fq 52, ZK. 2848, e ndodhur ne Otllak,Berat. cmimi 13500 euro
Godine + Truall me sip 32.2 m2
(Berat , Berat) Godine + Truall me sip totale 32,2 m2, me nr. pasurie 15/246, Vol.17, Fq.177, ZK.8501, e ndodhurne L.”Muzakaj” Berat cmimi 6500 euro
Apartament me sip 73.8 m2
(Drobonik , Berat , Berat) Apartament me sip 73.8 m2, me nr. pasurie 53/54+3-1, Volumi 8, Faqe 73, Zona Kadastrale 1559, e ndodhur në Drobonik, Berat cmimi 5000 euro
Apartament 171 m2
(l 10 Korriku, Berat , Berat) Apartament me sip 171 m2, me nr. pasurie 3/73+1-1, Volumi 12, Faqe 16, Zona Kadastrale 8503, data eVertetimit Hipotekor 30.12.2013, e ndodhur në L.”10 Korriku”, Berat ...
Are me sip 1500 m2
(Kutali , Berat , Berat) Are me sip totale 1500 m2 me nr. Pasurie 26/4,e ndodhur ne Kutalli , Berat cmimi 3200 euro
Are me sip 2550 m2
(Kutali Berat , Berat) Are me sip totale 2550 m2 me nr. Pasurie 95/2,e ndodhur ne Kutalli ,Berat cmimi 9000 euro
Are + Truall me sip 3500 m2
(Berat) Are + Truall + ndertese me sip totale 3,500 m2, nga kjo 200 m2 Truall, dhe 80 m2 ndertese , me nr.pasurie 248/1 e ndodhur ne Kutalli, Berat cmimi 25000 euro
Are me sip 3000 m2
(Ullinjas Berat, Berat) Are me sip totale 3000 m2, me nr. pasurie 467/22, Vol 9, Fq. 160 , ZK; 3676, ndodhur ne Ullinjas,Berat. cmimi 4000 euro
Are me sip 850 m2
(Ullinjas Berat , Berat) Are me sip totale 850 m2 me nr pasurie 938/105, Vol.5, Fq.31, Zk.3676, ndodhur ne fshatin Ullinjas,Berat cmimi 5000 euro
Are me sip 1980 m2
(Ullinjas Berat , Berat) Are me sip totale 1980 m2 me nr pasurie 1375/5, Vol.6, Fq.172, Zk.3676, ndodhur ne fshatin Ullinjas,Berat. cmimi 7000 euro
Are me sip 1875 m2
(Dyshnik Berat , Berat) Are me sip totale 1875 m2, me nr pasurie 1583/36, Volumi 11, Faqe 56, Zona Kadastrale 1587, e ndodhur ne Dyshnik, Berat. prona ndodhet buze rruges kryesore cmimi 37500 eur...
Are me sip 2300 m2
(Gorican, Berat , Berat) Are me sip totale 2300 m2, me nr pasurie 77/139, Vol 7, fq. 21 ZK 1806, e ndodhur ne Gorican,Clirim, Berat cmimi 4000 euro
truall + ndertese me sip 220 m2
(Rade , Durres , Durres) Truall me sip totale 220 m2 nga kjo ndertese me sip. 174 m2, me nr. pasurie 35/22, Volumi 5, Faqe22, Zona Kadastrale 3137 date certifikate pronesie 16.01.2013, e ndodhur ne R...
apartament 52.6 m2
(Durres) Apartament me sip 52.60 m2, me nr. pasurie 59/33+1-16, Vol. 42, Faqe 36, ZK. 8518, e ndodhur nëAp.16,kt.4, shk.1 ,Plazh 13, Durres. cmimi 18000 euro
apartament 54 m2
(Plazh , Durres , Durres) Apartament me sip totale 54 m2 nr.59/33+1-18 Vol 42, Fq 38, ZK 8518, e ndodhur në, Plazh13,Durres cmimi 20000 euro
apartament me sip 100 m2
(Durres) Apartament me sip. 100m2, pasuria me nr. 2/778+2-16, Volumi 46, Faqe 235 , Zona Kadastrale 8513 ,ndodhur ne Rr:``V. Kuqi``, lagja nr. 6,Shkalla 2,Kati 8, Apartamenti 16, Durre...
apartament me sip 112 m2
(Durres, Durres) Apartament me sip. 112m2, pasuria me nr. 2/778+2-15, Volumi 46, Faqe 234 , Zona Kadastrale 8513 ,ndodhur ne Rr:``V. Kuqi``, lagja nr. 6,Shkalla 2,Kati 7, Apartamenti 15, Durre...
Truall me sip 3064 m2
(Durres, Durres) Are sip.3,064 m2,nr. pas 1/63, ndodhur ne autostraden Durres- Tirane, ne krah te kolegjit TurgutOzal, Durres cmimi 300000 euro
truall me sip 2000 m2 + ndertese me sip 487 m2
(Bize , Durres , Durres) Truall me sip totale 2000 m2 sa kjo ndertese me sip. 487 m2 me nr. pasurie 445/75, Volumi 6, Faqe143, Zona Kadastrale 1204, e ndodhur ne Bize, Durres 450000 euro
apartament 54 m2
(Durres) Apartament nr. 59/33+1-6 me sip 54 m2 i ndodhur ne Plazh Durres cmimi 17000 euro
Apartament 52.6 m2
(Shkembi Kavajes, Durres) Apartament nr. 59/33+1-10 me sip 52.6 m2 i ndodhur ne Plazh Durres cmimi 16000 euro
Apartament 52.6 m2
(Shkembi Kavajes, Durres) Apartament nr. 59/33+1-4 me sip 52.6 m2 i ndodhur ne Plazh Durres cmimi 16000 euro
apartament sip 52.6 m2
(Shkembi Kavajes, Durres) Apartament nr. 59/33+1-3 me sip 52.6 m2 i ndodhur ne Plazh Durres cmimi 16000 euro
Apartament 102 m2
(Shkembi Kavajes, Durres) Apartament nr. 59/33+1- 25 me sip 102.3 m2 i ndodhur ne Plazh Durres cmimi 32000 euro
Apartament 52 m2
(Shkembi Kavajes, Durres) Apartament nr. 59/33+1-21 me sip 52.6 m2 i ndodhur ne Plazh Durres cmimi 16000 euro
truall me ndertese sip 3339 m2
(Vrine , Durres, Durres) Truall me sip. 2150m2, nga kjo ndertese me sip. 1,226.4 m2 pasuria me nr. 291/31 Volumi 13, Faqe 96,Zona Kadastrale 3339 e ndodhur ne Vrine Durres cmimi 255000 euro
truall me ndertese sip 2665 m2
(Durres) Truall me sip. 2665m2, nga kjo ndertese me sip. 1,149.05 m2 pasuria me nr. 291/27 Volumi 13, Faqe92, Zona Kadastrale 3339 e ndodhur ne Vrine Durres cmimi 190000 euro
truall me ndertese sip 3339 m2
(Durres) Truall me sip. 2073 m2, nga kjo ndertese me sip. 1,149.05 m2 pasuria me nr. 291/26 Volumi 13, Faqe91, Zona Kadastrale 3339 e ndodhur ne Vrine Durres cmimi 175000 euro
truall me ndertese sip 3282 m2
(Durres) Truall me sip. 3282m2, nga kjo ndertese me sip. 1,149.05 m2, pasuria me nr. 291/28 Volumi 13, Faqe93, Zona Kadastrale 3339 e ndodhur ne Vrine Durres cmimi 220000 euro
truall me ndertese sip 3135 m2
(Vrine , Durres , Durres) Truall me sip. 3135 m2 nga kjo ndertese me sip. 1,228.2 m2, pasuria me nr. 291/29, Volumi 13, Faqe94, Zona Kadastrale 3339, e ndodhur ne Vrine Durres cmimi 225,000 euro
apartament 60 m2
(Shkembi Kavajes, Durres) Apartament me sip 60 m2, Nr. 22, pasuri Nr. 58/335 +1-22, Vol. 62, fq. 43, Zona Kadastrale Nr.8518,regjistruar ne Rregjistrin Hipotekor me Nr.1566, e ndodhur ne Lagjen 13 Plaz...

Faqe:
 E para  1   2   Tjeter ›  E fundit
Nënkategoritë:

Publiko një lajmerim falas në Shqipëri,Kosovë Etj

Ne jemi portali me i shikuar për lajmerime, njoftime, shpallje të vogla ku ju mund të ofroni e promovoni shërbimet tuaja. Ne bejme publike reklamat tuaja! Blini, shisni, publikoni lajmerimin per një apartament për shitje ose me qera, etj. Faqja jonë mirepret çdo ditë e më shumë vizitorë dhe ka thjeshtuar rrugën me të cilën reklamimi juaj mberrin ne personat e interesuar. Vendosja e një lajmerimi, njoftimi, shpallje është e shpejtë dhe e thjeshtë.
Copyright © 2005 - 2019 Lajmerime.com| NJOFTIME | SHPALLJE | CELESI | SHQIPERI| KOSOV | MAQEDONI| FALAS |SHITJE SHTEPI,BLEJ APARTAMENTE. - All Rights Reserved - Rregullat e përdorimit - Mbrojtja e të dhënave personale