|  Rreth nesh  |  Mirupafshim  |  OfertaDitore  |  Lajme  |  Answers  |  Bota.al  | 
Marte, 19 Mars, 2019
 
Dërgo një lajmërim
Sherbime / Super Mjeshtri
Super Mjeshtri
Super Mjeshtri
Kërko
  Emërtimi
Profesionist ne fushen e gjelberimit ne Shqiperi
Profesionist ne fushen e gjelberimit ne Shqiperi

(Elbasan, Durres) Teoria dhe Praktika eshte marre nga nje vend shume i larte dhe shume i pasionuar pas ambienteve tegjelberta (Nga Britania e Madhe) Pasi atje kam punuar dhe kam qene shume i rr...
Kopshtar-luleshtar me eksperience
Kopshtar-luleshtar me eksperience

(Elbasan , Saranda) Ju njoftojme se pas dates 15 mars fillon fushata e punimene te fushes sKind of jtelberimit juofrojme sherbim cilesore. Dhe te garantuar ne te gjitha fushat kundrejt. Gjelbe...
Your local gardener Kopshtar-luleshtar Vendas
Your local gardener Kopshtar-luleshtar Vendas

(Elbasan-Durres, Vlore) Professional Gardening Services We are a quite big company in gardening services Based inElbasan We used to work in England and now we moved to Albania 10 years of ex...
Super mjeshter ne montimin e tapetit te barit natyral
(tirane, Vlore) Profesionista ne fushen e gjelberimit nxitoni te keni nje bace/kopsht sa me te bukur dhe nje jeteme te lumtur ,Sygjerime falas dhe kuota te lira
Sherbime Gjeberimi ne Sarande_Durres_Tirane Etc
Sherbime Gjeberimi ne Sarande_Durres_Tirane Etc

(Elbasan, Saranda) MIRË SE VINI NË PASTRIMIN E SHËRBIMIT TE KOPSHTARISE Ne krenohemi me besueshmërinë tonë,një qasje miqësore dhe më e rëndësishmja, njohuritë tona të industrisë...
Informacion
Informacion

(Struge) Të gjitha janë në foto e ad.
Nënkategoritë:

Publiko një lajmerim falas në Shqipëri,Kosovë Etj

Ne jemi portali me i shikuar për lajmerime, njoftime, shpallje të vogla ku ju mund të ofroni e promovoni shërbimet tuaja. Ne bejme publike reklamat tuaja! Blini, shisni, publikoni lajmerimin per një apartament për shitje ose me qera, etj. Faqja jonë mirepret çdo ditë e më shumë vizitorë dhe ka thjeshtuar rrugën me të cilën reklamimi juaj mberrin ne personat e interesuar. Vendosja e një lajmerimi, njoftimi, shpallje është e shpejtë dhe e thjeshtë.
Copyright © 2005 - 2019 Lajmerime.com| NJOFTIME | SHPALLJE | CELESI | SHQIPERI| KOSOV | MAQEDONI| FALAS |SHITJE SHTEPI,BLEJ APARTAMENTE. - All Rights Reserved - Rregullat e përdorimit - Mbrojtja e të dhënave personale