|  Rreth nesh  |  Mirupafshim  |  OfertaDitore  |  Lajme  |  Answers  |  Bota.al  | 
Hene, 25 Mars, 2019
 
Dërgo një lajmërim
Sherbime / Riparime
Riparime
Riparime
Kërko
  Emërtimi
Løsningen på dine økonomiske problemer
Løsningen på dine økonomiske problemer

(Tirana , TIRANA) Du, der har brug for et lån til at udføre dine projekter inden årets udgang. Du, der harbrug for et lån til at tilbagebetale dine forskellige finansielle gæld. Du, ...
MOLER 0.50 M2
(Prishtine, Prishtine) bejme riparime te ndryshme ne shtepi dhe banesa per info tel>viber +377 45 33 78 98
OFERT USTAHU I ELEKTRIKUT & UJIT
OFERT USTAHU I ELEKTRIKUT & UJIT

(Prishtine, Prishtine) Ofert ndrim apo montimi i sholes, lavaborit, bojlerit, pasqyret, bildeve, kadave, gypa te ndryshemte ujit , qeshmeve te ndryshme, tushbaterive , ndrim nxemse bojlei , ndrim i ...
Electro City Prishtine
Electro City Prishtine

(Prishtine, TIRANA) Elektro City Prishtine Elektro City ka nje ekip te specializuar i cili merr persiper cdo llojinstalimi elektrik, per nevoja shtepiake apo industriale. Ne e kryejme punen ...
MJESHTRI
MJESHTRI

(Prishtine, Prishtine) Mjeshtri Shërbime profesionale dhe efikase, me çmime shumë të përshtatshme, për çdo llojriparimi në shtëpinë apo zyrën tuaj. Na kontaktoni, sepse Mjeshtri është ...
Mjeshtri
Mjeshtri

(Prishtinë, Prishtine) Shërbime profesionale dhe efikase, me çmime shumë të përshtatshme, për çdo lloj riparimi nështëpinë apo zyrën tuaj. Na kontaktoni, sepse Mjeshtri është për këto...
moler 0.50 m²
moler 0.50 m²

(Prishtinë, Prishtine) OFROJM NGJYROSJEN E BANESAVE,SHTËPIJAVE,LOKAVE,ZYREVE DHE DEPOVE ETJ. KEMI PËRVOJ PUNE MBI 20VJET NË PUNËT E MOLERIT PO ASHTU KENI NJË STAF PROFESIONALË. NUK BËJM PIK...
MOLER NGJYROSJE PROFESIONALE
(PRISHTINË, Prishtine) OFROJM SHËRBIME PROFESIONALE TË MOLERAIT . NGJYROSJE ME POLIKOLOR TË BANESAVE SHTËPIJAVELOKALEVE ZYREVE DEPOVE ETJ. VETË 0.50 m² NUK KENI NEVOJ TI LARGONI MOBILET ATO GJ...
MOLER 0.50 m²
MOLER 0.50 m²

(PRISHTINË, Prishtine) OFERT SPECIALE PËR NGJYROSJE OFROJM SHËRBIME PËR NGJYROSJEN E MUREVE TË BANESAV ,SHTËPIJAV,LOKALEV ,ZYREVE DHE DEPOV JEMI EKIP SHUM I MIR NË NGJYROSJE PUNËT I KRYEJM ME...
MOLER 0.50 m²
(PRISHTINË, Prishtine) OFROJM SHERBIME PËR NGJYROSJEN E MUREV .NGJYROSUM BANESA,SHTËPI LOKALE ZYRE ETJ PO ASHTU BËJMËFASADA TË MBRENDSHME DHE KNAUF ETJ KEMI PËRVOJ PUNE MBI 20 VJET NË PUNËT ...
MOLER 0.50 m²
MOLER 0.50 m²

(PRISHTINË, Prishtine) OFROJM SHERBIME PËR NGJYROSJEN E MUREV .NGJYROSUM BANESA,SHTËPI LOKALE ZYRE ETJ PO ASHTU BËJMËFASADA TË MBRENDSHME DHE KNAUF ETJ KEMI PËRVOJ PUNE MBI 20 VJET NË PUNËT ...
Nënkategoritë:

Publiko një lajmerim falas në Shqipëri,Kosovë Etj

Ne jemi portali me i shikuar për lajmerime, njoftime, shpallje të vogla ku ju mund të ofroni e promovoni shërbimet tuaja. Ne bejme publike reklamat tuaja! Blini, shisni, publikoni lajmerimin per një apartament për shitje ose me qera, etj. Faqja jonë mirepret çdo ditë e më shumë vizitorë dhe ka thjeshtuar rrugën me të cilën reklamimi juaj mberrin ne personat e interesuar. Vendosja e një lajmerimi, njoftimi, shpallje është e shpejtë dhe e thjeshtë.
Copyright © 2005 - 2019 Lajmerime.com| NJOFTIME | SHPALLJE | CELESI | SHQIPERI| KOSOV | MAQEDONI| FALAS |SHITJE SHTEPI,BLEJ APARTAMENTE. - All Rights Reserved - Rregullat e përdorimit - Mbrojtja e të dhënave personale