|  Rreth nesh  |  Mirupafshim  |  OfertaDitore  |  Lajme  |  Answers  |  Bota.al  | 
Merkure, 25 Prill, 2018
 
Dërgo një lajmërim
Turizem / Hotele
Hotele
Hotele
Kërko
  Emërtimi
Bartender, kamerier, shofer pritës, roje sigurie, pastrues, shofer
(TIRANA) Aktualisht ne kemi nevojë për punëtorë të mirë hotelierësh për të jetuar dhe punuar me nenë SHBA. Ne kërkojmë që kandidati i interesuar të ketë përvojë nga 2 ...
Duhen punëtorët e hotelit
Duhen punëtorët e hotelit

(Durres) Ne jemi duke rekrutuar punonjës të rinj në një hotel të shquar në Moskë të Rusisë dhe nekemi nevojë urgjente për punëtorët që mund të punojnë si punëtorë Hot...
Punë jashtë vendit
Punë jashtë vendit

(Durres) Menaxhmenti i SKYSPRING HOTEL dhe RESORT dëshirojnë të reklamojnë përmes këtij mediumiVacancy-e pas punës në Departamentet e Kompanive tona. Për shkak të zgjerim...
Hi
(Tiran, TIRANA) Hi jam nje djal 28 vjec dua te jem lidhje sekrete.mami vajz nuk ka rendesi Te interesuarat tekontaktojn ne imail g-war_tba_katil@live.com Nuk do te ju zhgenjei dhe di te rua...
Duke kërkuar punëtorë të rinj hoteliere në Shtetet e Bashkuara
Duke kërkuar punëtorë të rinj hoteliere në Shtetet e Bashkuara

(Texas TX Austin USA, TIRANA) Plaza Resort Hotel Teksas në Shtetet e Bashkuara aktualisht ka nevojë për punëtorë të rinj dheseriozë hotelesh dhe restorantesh të të gjitha kategorive (të gjitha po...
Dhoma te kompletuara /Qyteti studenti
(Qyteti studenti , TIRANA) Motel, nata 1000lek(reja). Dhoma te kompletuara me te gjitha kushtet . E pershtashme per 2 veta tel0672470678
Krijuesit e pica / bartësit / kamerierë
Krijuesit e pica / bartësit / kamerierë

(TIRANA) Ne jemi duke rekrutuar krijuesit e pizzave, barinjtë dhe kamerierë në restorantet tona nëZvicër me paga shumë inkurajuese. Aplikantët e përzgjedhur do të gëzojnë p...
*** Recepsionist në Austri
(Zvicer) Accor Hotel Group Austri kërkon shërbimin e një Recepsionist përvojë për vendosje tëmenjëhershme të punës. Ne duhet të punësojë shërbimet e një menaxher pritë...
*** Recepsionist në Austri***
(Itali) Accor Hotel Group kërkon shërbimin e një Recepsionist përvojë për vendosje të menjëhershmetë punës. Ne duhet të punësojë shërbimet e një menaxher pritësi i ci...
MUNDËSIA E PUNËS RREGULLATORË NË AUSTRI
(Berat) Menaxhimi i Hotelit është në nevojat e individëve të interesuar dhe të vështirë që punojnënë të gjithë globin, të cilët janë të gatshëm të zhvendosen dhe t...
MUNDËSIA E PUNËS RREGULLATORË NË AUSTRI
(Kavaje) Menaxhimi i Hotelit është në nevojat e individëve të interesuar dhe të vështirë që punojnënë të gjithë globin, të cilët janë të gatshëm të zhvendosen dhe t...
**Hotel-Breakfast Attendants Wanted NË Austri**
(Lezhe) Restoranti ynë tani është duke punësuar punëtorët e përditshëm të mëngjesit ... Detyrate menaxherëve të mëngjesit përfshijnë ngritjen dhe thyerjen e shuplak...
PUNËTORËT E HOTELEVE TË EKSPERIENCA NË NEVOJËN NË AUSTRI
(Saranda) Menaxhimi i Hotelit është në nevojat e individëve të interesuar dhe të vështirë që punojnënë të gjithë globin, të cilët janë të gatshëm të zhvendosen dhe pu...
MUNDËSIA E PUNËS RREGULLATORË NË AUSTRI
(Korce) Menaxhimi i Hotelit është në nevojat e individëve të interesuar dhe të vështirë që punojnënë të gjithë globin, të cilët janë të gatshëm të zhvendosen dhe t...
**Hotel-Breakfast Attendants Wanted NË Austri**
(Gjirokaster) Restoranti ynë tani është duke punësuar punëtorët e përditshëm të mëngjesit ... Detyrate menaxherëve të mëngjesit përfshijnë ngritjen dhe thyerjen e shuplak...
PUNËTORËT E HOTELEVE TË EKSPERIENCA NË NEVOJËN NË AUSTRI
(Elbasan) Menaxhimi i Hotelit është në nevojat e individëve të interesuar dhe të vështirë që punojnënë të gjithë globin, të cilët janë të gatshëm të zhvendosen dhe pu...
MUNDËSIA E PUNËS RREGULLATORË NË AUSTRI
(Elbasan) Menaxhimi i Hotelit është në nevojat e individëve të interesuar dhe të vështirë që punojnënë të gjithë globin, të cilët janë të gatshëm të zhvendosen dhe t...
PUNËTORËT E HOTELEVE TË EKSPERIENCA NË NEVOJËN NË AUSTRI
(Fier) Menaxhimi i Hotelit është në nevojat e individëve të interesuar dhe të vështirë që punojnënë të gjithë globin, të cilët janë të gatshëm të zhvendosen dhe pu...
**Hotel-Breakfast Attendants Wanted NË Austri**
(Vlore) Restoranti ynë tani është duke punësuar punëtorët e përditshëm të mëngjesit ... Detyrate menaxherëve të mëngjesit përfshijnë ngritjen dhe thyerjen e shuplak...
PUNËTORËT E HOTELEVE TË EKSPERIENCA NË NEVOJËN NË AUSTRI
(Shkoder) Menaxhimi i Hotelit është në nevojat e individëve të interesuar dhe të vështirë që punojnënë të gjithë globin, të cilët janë të gatshëm të zhvendosen dhe pu...
PUNËTORËT E HOTELEVE TË EKSPERIENCA NË NEVOJËN NË AUSTRI
(Durres) Menaxhimi i Hotelit është në nevojat e individëve të interesuar dhe të vështirë që punojnënë të gjithë globin, të cilët janë të gatshëm të zhvendosen dhe pu...
MUNDËSIA E PUNËS RREGULLATORË NË AUSTRI
(tirana, TIRANA) Menaxhimi i Hotelit është në nevojat e individëve të interesuar dhe të vështirë që punojnënë të gjithë globin, të cilët janë të gatshëm të zhvendosen dhe t...
Hotel në Velipojë
Hotel në Velipojë

(Velipojë, Shkoder) Për të gjithë ato që dëshirojnë që të kalojnë pushimet verore në shqiperi ne kemi njësugjerim ideal: Ejani në Velipojë! Plazhi i velipojes është plazhi me hap...
Nënkategoritë:

Publiko një lajmerim falas në Shqipëri,Kosovë Etj

Ne jemi portali me i shikuar për lajmerime, njoftime, shpallje të vogla ku ju mund të ofroni e promovoni shërbimet tuaja. Ne bejme publike reklamat tuaja! Blini, shisni, publikoni lajmerimin per një apartament për shitje ose me qera, etj. Faqja jonë mirepret çdo ditë e më shumë vizitorë dhe ka thjeshtuar rrugën me të cilën reklamimi juaj mberrin ne personat e interesuar. Vendosja e një lajmerimi, njoftimi, shpallje është e shpejtë dhe e thjeshtë.
Copyright © 2005 - 2018 Lajmerime.com| NJOFTIME | SHPALLJE | CELESI | SHQIPERI| KOSOV | MAQEDONI| FALAS |SHITJE SHTEPI,BLEJ APARTAMENTE. - All Rights Reserved - Rregullat e përdorimit - Mbrojtja e të dhënave personale