|  Rreth nesh  |  Mirupafshim  |  OfertaDitore  |  Lajme  |  Answers  |  Bota.al  | 
Diele, 19 Prill, 2015
 
Dërgo një lajmërim
Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune
Oferta Pune
Oferta Pune
Kërko
  Emërtimi
Lajmerime me pagesë Lajmerime me pagesë
Parli Italiano?: Business Development - Italian-speaking markets
Parli Italiano?: Business Development - Italian-speaking markets

(Tirane Shqiperi,Durres, TIRANA) **Business Development - Italian-speaking markets** at Teerana in Tirana Teerana is looking fora brilliant Italian-speaking Business Development analyst to join our Sales ...
Lajmerime me pagesë Lajmerime me pagesë
SENIOR PRODUCT DESIGNER
SENIOR PRODUCT DESIGNER

(TIRANA) Job description **SENIOR PRODUCT DESIGNER** **OVERVIEW:** We need an exceptional productdesigner with several years of experience who is excited and confident about ...
Lajmerime me pagesë Lajmerime me pagesë
We are looking to bring on sharp, hardworking talent with competitive salary.
We are looking to bring on sharp, hardworking talent with competitive salary.

(Tirane, TIRANA) **We are looking to bring on sharp, hardworking talent with competitive salary.** ________________________________________ **Customer Service** Location: Tirana, Albania ...
Lajmerime me pagesë Lajmerime me pagesë
NOW HIRING - Customer service professionals to work in-house at a fast growing tech company in Tiran
NOW HIRING - Customer service professionals to work in-house at a fast growing tech company in Tiran

(Tirane, TIRANA) **Teerana NOW HIRING** - Customer service professionals to work in-house at a fast growing techcompany in Tirana, Albania! Requirements: - 1+ years phone CS experience...
Turkish speaking Area Sales Manager
(Tirane, TIRANA) Turkish speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror G...
Synergica sh.p.k
(TIRANE, TIRANA) SYNERGICA sh.p.k gruppo di FCE Europa azienda leader che dal 2010 opera a Tirana cerca 200operatori outbound per la lingua Italiana. stiamo cercando persone che hanno espe...
Indian speaking Area Sales Manager
(Tirane, TIRANA) Indian speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror Gr...
SugarCRM SPECIALIST
(Tirane, TIRANA) SugarCRM SPECIALIST THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company in Tirana, owned byEU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror Group specializes ...
Spanish speaking Area Sales Manager
(Tirane, TIRANA) Spanish speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror G...
German speaking Area Sales Manager
(Tirane, TIRANA) German speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror Gr...
French speaking Area Sales Manager
(Tirane, TIRANA) French speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror Gr...
English speaking Area Sales Manager
(Tirane, TIRANA) English speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror G...
Arabian speaking Area Sales Manager
(Tirane, TIRANA) Arabian speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror G...
Administration Manager
(Tirane, TIRANA) Administration Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company in Tirana, ownedby EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror Group specializ...
Recepsioniste ne palestren Andy's Gym
(Tirane, TIRANA) Kerkohet recepsioniste ne palestren andys gym.te jet me arsim te larte,e edukuar dhe e sjellshme meNjerzit. Orari 14:00-21:00.te interesuarat te dergojn CV ne e-mail : Andys-g...
Indian speaking Area Sales Manager
(Tirane, TIRANA) Indian speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror Gr...
SugarCRM SPECIALIST
(Tirane, TIRANA) SugarCRM SPECIALIST THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company in Tirana, owned byEU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror Group specializes ...
Spanish speaking Area Sales Manager
(TIRANA) Spanish speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror G...
German speaking Area Sales Manager
(Tirane, TIRANA) German speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror Gr...
French speaking Area Sales Manager
(Tirane, TIRANA) French speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror Gr...
English speaking Area Sales Manager
(Tirane, TIRANA) English speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror G...
Arabian speaking Area Sales Manager
(Tirane, TIRANA) Arabian speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror G...
Administration Manager
(Tirane, TIRANA) Administration Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company in Tirana, ownedby EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror Group specializ...
Kerkohet operatore internet caffe
(Tirane, TIRANA) Kerkohet operatore (femer) internet caffe ne qytetin studenti! Preferohet me eksperienc pune dhe tekete njohuri baze mbi kompjuterin dhe fotokopjen! Paga e kenaqshme
Mesuese per shkollen 12 vjecare
Mesuese per shkollen 12 vjecare

(Lipjan, Kosova, Lipjan) International American Academy of Kosova eshte nje shkolle 12 vjeçare bashkohore me nje standard telarte akademik. Dege e Miraj School me qender ne Nju Jork ne SHBA, qe tashm...
Indian speaking Area Sales Manager
(Tirane, TIRANA) Indian speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror Gr...
SugarCRM SPECIALIST
(Tirane, TIRANA) SugarCRM SPECIALIST THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company in Tirana, owned byEU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror Group specializes ...
Spanish speaking Area Sales Manager
(Tirane, TIRANA) Spanish speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror G...
German speaking Area Sales Manager
(Tirane, TIRANA) German speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror Gr...
French speaking Area Sales Manager
(Tirane, TIRANA) French speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror Gr...
English speaking Area Sales Manager
(Tirane, TIRANA) English speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror G...
Arabian speaking Area Sales Manager
(Tirane, TIRANA) Arabian speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror G...
Administration Manager
(Tirane, TIRANA) Administration Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company in Tirana, ownedby EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror Group specializ...
INCIZIM PROFESJONAL I DASMAVE.....
INCIZIM PROFESJONAL I DASMAVE.....

(kosov, Prishtine) Ofrojm OFERT SPECJALE per te gjith ju qe deshironi te INCIZO ahengun tuaj familjar siq jan , Dasma ,Syneti , Fejes , Ditlindje , Aheng Privat , sherbime te tjera Video Të gji...
INCIZIM PROFESJONAL I DASMAVE.....
(kosov, Prishtine) Ofrojm OFERT SPECJALE per te gjith ju qe deshironi te INCIZO ahengun tuaj familjar siq jan , Dasma ,Syneti , Fejes , Ditlindje , Aheng Privat , sherbime te tjera Video Të gji...
Kerkoje puntor/e qe din shume mire gjuhen Gjermanisht.
Kerkoje puntor/e qe din shume mire gjuhen Gjermanisht.

(Peje, Peje) Kerkoje puntor/e qe din shume mire gjuhen Gjermanisht. Callcenter Ebem Peje, derdo CV neebemair@gmail.com apo tel 039420600
Cerchiamo 5 Supervisori e 50 Operatori Telefonici
Cerchiamo 5 Supervisori e 50 Operatori Telefonici

(Tek ish blloku, TIRANA) uCall Network Per ampliamento di una delle sue strutture di Tirana e’ alla ricerca di: 5Supervisori E 50 Operatori Telefonici Cerchiamo persone: 1. Dinamiche, 2. Con b...
IISP ITALIA DISTRIBUZIONE KERKON OPERATORE TELEFONIK PER CALL CENTER
(TIRANE, TIRANA) isp italia distribuzione kerkon 300 operator telefonik per call center operatoret duhet te dinegjuhen italiane te shkruar e te lexuar per me shume info na kontaktoni ne numra...
kerkoj shoqëruese
(tirane, TIRANA) Kerkoj shoqeruese per udhetime biznesi ne gjermani dhe danimarkë. E paster nga SST dhe eparaqitshme
Cerchiamo 5 Supervisori e 50 Operatori Telefonici
Cerchiamo 5 Supervisori e 50 Operatori Telefonici

(Tek ish blloku, TIRANA) uCall Network Per ampliamento di una delle sue strutture di Tirana e’ alla ricerca di: 5Supervisori E 50 Operatori Telefonici Cerchiamo persone: 1. Dinamiche, 2. Con b...
IISP ITALIA DISTRIBUZIONE KERKON OPERATORE TELEFONIK PER CALL CENTER
(autostrada tirane durres, TIRANA) ISP ITALIA DISTRIBUZIONE KERKON 300 OPERATOR TELEFONIK PER CALL CENTER /OPERATORET TE DINE GJUHENITALIANE PER ME SHUME INFO NA KONTAKTONI NE NUMRAT E MEPOSHTEM MIREPRESIM PER...
Albaelettrica shpk, ofron vende pune "Elektricist"
(Tirane, TIRANA) Albaelettrica shpk, shoqeri e njohur ne fushen e instalimeve elektrike civile dhe industriale kerkon"Elektricist". Kandidatet duhet te plotesojne kushtet e meposh...
Cerchiamo 5 Supervisori e 50 Operatori Telefonici
Cerchiamo 5 Supervisori e 50 Operatori Telefonici

(Tek ish blloku, TIRANA) uCall Network Per ampliamento di una delle sue strutture di Tirana e’ alla ricerca di: 5Supervisori E 50 Operatori Telefonici Cerchiamo persone: 1. Dinamiche, 2. Con b...
Segretaria Direzionale Personale (Ref. SDP)
(Tirane, TIRANA) Segretaria Direzionale Personale (Ref. SDP) L’AZIENDA EUMirror è una nuova azienda Albaneseche nasce per produrre e esportare specchi acrilici nel mercato globale. C...
Indian speaking Area Sales Manager
(Tirane, TIRANA) Indian speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror Gr...
SugarCRM SPECIALIST
(Tirane, TIRANA) SugarCRM SPECIALIST THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company in Tirana, owned byEU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror Group specializes ...
Spanish speaking Area Sales Manager
(Tirane, TIRANA) Spanish speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror G...
German speaking Area Sales Manager
(TIRANA) German speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror Gr...
French speaking Area Sales Manager
(Tirane, TIRANA) French speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror Gr...
English speaking Area Sales Manager
(TIRANA) English speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror G...
Arabian speaking Area Sales Manager
(Tirane, TIRANA) Arabian speaking Area Sales Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company inTirana, owned by EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror G...
Administration Manager
(Tirane, TIRANA) Administration Manager THE COMPANY EU Mirror Shpk is a new Albanian company in Tirana, ownedby EU Mirror Ltd, which is a London based company. EU Mirror Group specializ...
Ofroj vend pune Teknik Elektrik
(Tirane, TIRANA) Kompania "Electrical Power Engineering" me nje eksperience disa vjecare ne fushen eInstalimeve elektrike, eshte duke kerkuar kandidat per pozicionin "Teknik ...
Ofroj vend pune Inxhinier Elektrik
(Tirane, TIRANA) Kompania "Electrical Power Engineering" me nje eksperience disa vjecare ne fushen eInstalimeve elektrike, eshte duke kerkuar kandidat per pozicionin "Inxhini...

Faqe:
 E para  ‹ Mbrapa   1   2   3   4   5   6   7   Tjeter ›  E fundit
Nënkategoritë:
    Oferta Pune (326)
    Kerkoj Pune (58)
    Kurse kompjuteri (1)
    Arsim dhe Trajnim (23)
    Perkthyes (25)
    Finance (3)
    Banka (0)
    Inxhinieri (2)
    Sherbime (17)
    Mjekesi (4)
    Informatikë & IT (2)
    Marketing (13)
    Te ndryshme (4)
    Babysitter ,Dado (14)

Publiko një lajmerim falas në Shqipëri,Kosovë Etj

Ne jemi portali me i shikuar për lajmerime, njoftime, shpallje të vogla ku ju mund të ofroni e promovoni shërbimet tuaja. Ne bejme publike reklamat tuaja! Blini, shisni, publikoni lajmerimin per një apartament për shitje ose me qera, etj. Faqja jonë mirepret çdo ditë e më shumë vizitorë dhe ka thjeshtuar rrugën me të cilën reklamimi juaj mberrin ne personat e interesuar. Vendosja e një lajmerimi, njoftimi, shpallje është e shpejtë dhe e thjeshtë.
Copyright © 2005 - 2015 Lajmerime.com| NJOFTIME | SHPALLJE | CELESI | SHQIPERI| KOSOV | MAQEDONI| FALAS |SHITJE SHTEPI,BLEJ APARTAMENTE. - All Rights Reserved - Rregullat e përdorimit - Mbrojtja e të dhënave personale