|  Rreth nesh  |  Mirupafshim  |  OfertaDitore  |  Lajme  |  Answers  |  Bota.al  | 
Hene, 25 Mars, 2019
 
Dërgo një lajmërim
Kerkoj Pune,Oferta Pune
Kerkoj Pune,Oferta Pune
Kerkoj Pune,Oferta Pune
Kërko
 
  Emërtimi
Saldues (Gjermani)
Saldues (Gjermani)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Saldues. Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Do saldoni pjesë të makinave të nd...
Menaxher Projekti (Gjermani)
Menaxher Projekti (Gjermani)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte menaxherprojekti. Detyrat dhe Përgjegjesitë : • Menaxhimi i projekteve të u...
Elektricist (Gjermani)
Elektricist (Gjermani)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshteElektricist. Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Testimi i asambleteve duke përdo...
Kopshtar (Gjermani)
Kopshtar (Gjermani)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Kopshtar. Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Kultivimi i bimëve, frutave dhe per...
Pastrues/e (Gjermani)
Pastrues/e (Gjermani)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshtePastruese. Detyrat dhe Pergjegjesite : • Monitorimi dhe ndihma në pastrimin e p...
Depoist (Gjermani)
Depoist (Gjermani)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Depoist. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefoni...
Agjent i Shitjes (Gjermani)
Agjent i Shitjes (Gjermani)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte agjent ishitjes. Detyrat dhe Pergjegjesite : • Gjatëfazës së testimit 14-d...
Mirëmbajtës i Ndërtesave (Gjermani)
Mirëmbajtës i Ndërtesave (Gjermani)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Mirëmbajtës i Ndërtesave (Gjermani) Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje ngaprofesionet qe kerkohet eshte Mirëmbajtës i Ndërtesave. Detyrat dhe ...
Murator(Gjermani)
Murator(Gjermani)

(Prishtine, Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshteMurator. Detyrat dhe Përgjegjësltë : • Pjesëmarrja në implementimin e proje...
Ngjyrosës(Gjermani)
Ngjyrosës(Gjermani)

(Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshteNgjyrosës. Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Performimi i pavarur i të gjitha a...
Punonjës ne fermë (Gjermani)
Punonjës ne fermë (Gjermani)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshteFermerë. Detyrat dhe PërgjegjesItë : • Mbjellja dhe kultivimi i kulturave buj...
Mirëmbajtës i Kuzhinës (Gjermani)
Mirëmbajtës i Kuzhinës (Gjermani)

(Prishtine, Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshtemirembajtes i kuzhines. Detyrat dhe Përgjegjësitë • Kontrolli i posteve të ...
Mekanik Industrial (Gjermani)
Mekanik Industrial (Gjermani)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte MekanikIndustrial. Detyrat dhe Përgjegjesitë : • Përgatitja e rendit të mon...
Elektricist (Gjermani)
Elektricist (Gjermani)

(Prishtine, Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshteElektricist. Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Ata merren me montimin / instalimi...
Agjent i Shitjes (Gjermani)
Agjent i Shitjes (Gjermani)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Agjent iShitjes. Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Ju e ndërtoni vetë bazën t...
Koordinator Projekti (Gjermani)
Koordinator Projekti (Gjermani)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshteKoordinator Projekti. Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Ju bashkerendoni koordini...
Mirembajtes i Bicikletave (Gjermani)
Mirembajtes i Bicikletave (Gjermani)

(Prishtine, Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshteMirembajtes i Bicikletave. Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Riparimi dhe mirë...
Bujqësi (Gjermani)
Bujqësi (Gjermani)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Kompania Gjermane GAF AG me seli në Mynih të Gjermanisë kërkon të punësojë punonjës nëbujqësi. Kandidati ideal kryesisht do merret me ruajtjen e mjedisit, ujitjen...
Hidraulik i Automjeteve (Gjermani)
Hidraulik i Automjeteve (Gjermani)

(Prishtine, Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania ka nevojëa për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Hidraulik iAutomjeteve. Për pozitën Hidraulik klienti ynë kërkon që kandidati ideal t...
Blegtorë (Gjermani)
Blegtorë (Gjermani)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Kandidati ideal krahas aftësivë profesionale kërkojmë që të posedojë edhe këto cilësipersonale: · Të jetë i hapur dhe komunikativ · Të ketë aftësi planifik...
Ngjyrosës i Veturave (Gjermani)
Ngjyrosës i Veturave (Gjermani)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Ngjyrosës iVeturave. Për pozitën e Ngjyrosësit nga kandidati ideal kërkohet që t’i k...
Automekanik (Gjermani)
Automekanik (Gjermani)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet ështëAutomekanik. Për pozitën Automekanik kandidati ideal duhet të ketë këtë profil: ·...
Elektricist i proceseve automative (Gjermani)
Elektricist i proceseve automative (Gjermani)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Elektricist iproceseve automative. Për pozitën Elektricist i proceseve automative klienti yn...
Persona për kultivimin e kulturave bujqësore (Gjermani)
Persona për kultivimin e kulturave bujqësore (Gjermani)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është për kultivimin ekulturave bujqësore . Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat...
Thuaj lamtumirë shqetësimeve tuaja financiare
Thuaj lamtumirë shqetësimeve tuaja financiare

(Gjilan)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Finance Ju keni shqetësime financiare, dhe të gjitha përpjekjet tuaja në bankat dhe institucionetfinanciare nuk kanë dhënë asgjë deri atëherë për shkak të kredisë tuaj t...
Mjekë (Gjermani)
Mjekë (Gjermani)

(Prishtine, Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Mjekë. Për mëshumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 7...
Elektricist (Gjermani)
Elektricist (Gjermani)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Infermier/e ipergjithshëm. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të te...
Zdrukthëtar (Gjermani)
Zdrukthëtar (Gjermani)

(Prishtine, Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet ështëZdrukthëtar. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +38...
Infermier/e (Gjermani)
Infermier/e (Gjermani)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Infermier/e (Gjermani) Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohetështë Infermier/e i pergjithshëm. Për më shumë informacione na kontaktoni...
Saldues (Gjermani)
Saldues (Gjermani)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Saldues. Për mëshumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 79...
Puntorë në shtrimin e rrugëve (Gjermani)
Puntorë në shtrimin e rrugëve (Gjermani)

(Prishtine, Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Puntorë nështrimin e rrugëve. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat ton...
Muratorë (Gjermani)
Muratorë (Gjermani)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Muratorë. Për mëshumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 ...
Betonier (Gjermani)
Betonier (Gjermani)

(Prishtine, Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Betonier. Përmë shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49...
Gastronomi (Suedi)
Gastronomi (Suedi)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është sektori iGastronomisë. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit ...
Industria e Riciklimit (Suedi)
Industria e Riciklimit (Suedi)

(Prishtine, Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është sektori i industrisësë riciklimit. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat ton...
Inxhinieri civile (Suedi)
Inxhinieri civile (Suedi)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Inxhinier Civil. Përmë shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 ...
Mekanik (Gjermani)
Mekanik (Gjermani)

(Prishtina, Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Mekanik (Gjermani) Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet ështëMekanik . Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të ...
Ofrohen pune parukiere dhe estetiste per thonjte
(Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Ofrohen 2 vende pune parukiere dhe estetiste per thonjte. 069 66 79 730
Jam 22 vjec dhe kerkoj pune mund te punoj dhe baby...
(Burrel)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Kerkoj Pune Jam 22 vjec dhe kerkoj pune mund te punoj dhe babysitter
Jam 22 vjec dhe kerkoj pune mund te punoj dhe baby...
(Burrel)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Kerkoj Pune Jam 22 vjec dhe kerkoj pune mund te punoj dhe babysitter
Kerkoj te punesojme si babyssiter
(Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Babysitter ,Dado Pershendetje jam nje zonje 30 vjece nga tirana kam eksperienc si babyssiter per 3 vite jam e gatshmete mbaj femij dhe te per punet e shtepis .. familjet qe deshirojne UN jam e...
 Ndërtimtari (Gjermani)
Ndërtimtari (Gjermani)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është në sektorin endërtimtarisë . Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë t...
Muratorë (Gjermani)
Muratorë (Gjermani)

(Prishtine, Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Muratorë . Përmë shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383...
Saldues (Gjermani)
Saldues (Gjermani)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Saldues. Për mëshumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 7...
Infermier/e dhe asistues medicinal (Gjermani)
Infermier/e dhe asistues medicinal (Gjermani)

(Prishtine, Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Infermier/e dheasistues medicinal. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat t...
Mjekë (Gjermani)
Mjekë (Gjermani)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Mjekë të fushavetë ndryshme. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë t...
Pastrues (Austri)
Pastrues (Austri)

(Prishtine, Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Austria ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Pastruese. Përmë shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit +383 49 7...
Banakierë (Austri)
Banakierë (Austri)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Austria ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Banakierë. Për mëshumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 ...
Kamarierë (Austri)
Kamarierë (Austri)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Austria ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Kamarier/e. Për mëshumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 ...
Kuzhinier (Austri)
Kuzhinier (Austri)

(Prishtine , Prishtine)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Austria ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Kuzhinier. Për mëshumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 7...

Faqe:
 E para  ‹ Mbrapa   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11  ... Tjeter ›  E fundit
Nënkategoritë:

Publiko një lajmerim falas në Shqipëri,Kosovë Etj

Ne jemi portali me i shikuar për lajmerime, njoftime, shpallje të vogla ku ju mund të ofroni e promovoni shërbimet tuaja. Ne bejme publike reklamat tuaja! Blini, shisni, publikoni lajmerimin per një apartament për shitje ose me qera, etj. Faqja jonë mirepret çdo ditë e më shumë vizitorë dhe ka thjeshtuar rrugën me të cilën reklamimi juaj mberrin ne personat e interesuar. Vendosja e një lajmerimi, njoftimi, shpallje është e shpejtë dhe e thjeshtë.
Copyright © 2005 - 2019 Lajmerime.com| NJOFTIME | SHPALLJE | CELESI | SHQIPERI| KOSOV | MAQEDONI| FALAS |SHITJE SHTEPI,BLEJ APARTAMENTE. - All Rights Reserved - Rregullat e përdorimit - Mbrojtja e të dhënave personale