|  Rreth nesh  |  Mirupafshim  |  OfertaDitore  |  Lajme  |  Answers  |  Bota.al  | 
Premte, 12 Shkurt, 2016 SHQIPERI
 
Dërgo një lajmërim
SHQIPERI / Kerkoj Pune,Oferta Pune
Kerkoj Pune,Oferta Pune
Kerkoj Pune,Oferta Pune
Kërko
 
  Emërtimi
Lajmerime me pagesë Lajmerime me pagesë Parli Italiano?: Business Development - Italian-speaking markets
(Tirane Shqiperi,Durres, TIRANA) **Business Development - Italian-speaking markets** at Teerana in Tirana Teerana is looking fora brilliant Italian-speaking Business Development analyst to join our Sales ...
Lajmerime me pagesë Lajmerime me pagesë
SENIOR PRODUCT DESIGNER
SENIOR PRODUCT DESIGNER

(TIRANA) Job description **SENIOR PRODUCT DESIGNER** **OVERVIEW:** We need an exceptional productdesigner with several years of experience who is excited and confident about ...
Lajmerime me pagesë Lajmerime me pagesë
We are looking to bring on sharp, hardworking talent with competitive salary.
We are looking to bring on sharp, hardworking talent with competitive salary.

(Tirane, TIRANA) **We are looking to bring on sharp, hardworking talent with competitive salary.** ________________________________________ **Customer Service** Location: Tirana, Albania ...
Lajmerime me pagesë Lajmerime me pagesë
NOW HIRING - Customer service professionals to work in-house at a fast growing tech company in Tiran
NOW HIRING - Customer service professionals to work in-house at a fast growing tech company in Tiran

(Tirane, TIRANA) **Teerana NOW HIRING** - Customer service professionals to work in-house at a fast growing techcompany in Tirana, Albania! Requirements: - 1+ years phone CS experience...
Tirane, ofroj vend pune Programatore
Tirane, ofroj vend pune Programatore

(Tirane , TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Multiservis Center shpk cerca una persona che cerca di lavorare full-time, qualificata che abbia: Conoscenze tecniche richieste: - Esperienza in Java standard ed enterprise...
oferta pune Segretario di Produzione
oferta pune Segretario di Produzione

(Durres, Durres)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Segretario di Produzione Requisiti: Conoscenza del web. Motori di ricerca, social network,applicazioni Mobile, INDISPENSABILE Conoscenza lingua italiana ed inglese Disponi...
oferte pune Grafico – Visual Effects – FX – web editor
oferte pune Grafico – Visual Effects – FX – web editor

(Durres, Durres)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Grafico – Visual Effects – FX – web editor Con esperienza animazioni 2D – 3D – grafiche– storyboard INDISPENSABILE Conoscenza lingua italiana ed inglese Conosc...
Analist i Operacioneve të Shitjeve / Departamenti Komercial
Analist i Operacioneve të Shitjeve / Departamenti Komercial

(Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Kompania "ALL BALCANS CORPORATION" sh.a është një kompani distribucioni me njëeksperiencë prej më shumë se 15 vitesh në tregun shqiptar, duke ofruar një gam...
Magazinier - Palace Hotel  & SPA 5* Durrës
Magazinier - Palace Hotel & SPA 5* Durrës

(Ad.: Lgj. 13, Rr. "Pavarësia", plazhi A, Durres)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Palace Hotel & SPA 5* Durrës, shpall konkursin për pozicionin Magazinier. Kandidatët duhettë zotërojnë kualifikimet dhe të plotësojnë kriteret e mëposhtme: -...
Menaxher Shitjesh - Palace Hotel  & SPA 5* Durrës
Menaxher Shitjesh - Palace Hotel & SPA 5* Durrës

(Ad.: Lgj. 13, Rr. "Pavarësia", plazhi A, Durres)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Palace Hotel & SPA 5* Durrës, shpall konkursin për pozicionin Menaxher Shitjesh. Kandidatët duhet të zotërojnë kualifikimet dhe të plotësojnë kriteret e mëposh...
Menaxher i Pergjithshem - Palace Hotel  & SPA 5* Durrës
Menaxher i Pergjithshem - Palace Hotel & SPA 5* Durrës

(Lgj. 13, Rr. "Pavarësia", plazhi Apollo, Durres)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Palace Hotel & SPA 5* Durrës, shpall konkursin për pozicionin Menaxher i Përgjithshëm. Kandidatët duhet të zotërojnë kualifikimet dhe të plotësojnë kriteret e...
La Boom
(Tiran, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune la Boom Kerkon banakier/e femer me eksperience pune . Mosha deri 30 vjec . Rrugica perball shkollesinxhinieris se ndertimit nr/0698977927
Chipstar shpk kerkon te punesoje 20 agjent shitje/promoter
(Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Chipstar shpk kerkon te punesoje 20 agjent shitje/promoter ne kuader te riorganizimit te sektorit teshitjes te prodhimeve te veta. Kandidatet optimale duhet te plotesojne ket...
EuroElektra shpk ofron vend pune Ekonomist/e
EuroElektra shpk ofron vend pune Ekonomist/e

(Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune EuroElektra shpk, distributor materialesh elektrike, impiante prodhim energjie, sisteme automatike,akses kontrolle,sisteme sigurie etj. kerkon te punesoje nje Ekonomiste : ...
Agjent Telemarketingu Xerox Shkodër
(Shkoder, Shkoder)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Xerox, kompani e njohur në nivel ndërkombëtar kërkon të punësojë Agjent Telemarketingu përprojektet Inbound dhe Outbound. Kandidatët e preferuar duhen të plotësojn...
Cerchiamo operatori telefonici
(Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune NetCallservice shpk Azienda Leader nel mercato delle telecomunicazioni, ricerca operatori outbound. Si offre: - Fisso mensile ; - Provvigioni + Gare mensili - Formazio...
Koordinator Blerjesh
(Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Emertimi i pozicionit: Koordinator Blerjesh I raporton: Drejtorit Ekzekutiv Përshkrimpërmbledhës i punës Ky është një pozicion i nivelit të lartë i cili k...
Grafico css jquery html5 TIRANA
Grafico css jquery html5 TIRANA

(Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune La Joma Servizi S.r.l. cerca per progetti interni per attività da svolgere inizialmente in Remoto epoi in sede a TIRANA la seguente figura: - Grafico Web con esperienza nella...
Sindi M-Call (Call Center)
Sindi M-Call (Call Center)

(Perballe Konviktit te Vajzave,prane I.Se Ndertimit, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Mendon se je i aftë?! Mund të punosh në grup?! Mendo se si këto aftësi të bëhen prodhuesepër ty!! *********Kerkojmë operatorë dhe supervizorë me eksperiencë në ...
kerkoj pune infermjere asistete dentare ose ne depo farmaceutike
(tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune jam nje vajze.kam mbaruar universitetin e mjeksise dega infermjeri jam e interesuar perinfermjere,kam mbaruar dhe drejtesine.faleminderit
KURSE ANGLISHT, ITALISHT
(Durres)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Arsim dhe Trajnim Instituti i Edukimit & Trajnimeve Kurse për gjuhët Anglisht & Italisht Anglishtjaprofesionale për TOURISM, HOTELS & CATERING, LAW, ENGINEERING, INFORMATIO...
KURSE ANGLISHT, ITALISHT
(Durrës, Durres)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Arsim dhe Trajnim Instituti i Edukimit & Trajnimeve Kurse për gjuhët Anglisht & Italisht Anglishtjaprofesionale për TOURISM, HOTELS & CATERING, LAW, ENGINEERING, INFORMATION ...
Sindi M-Call (Call Center)
Sindi M-Call (Call Center)

(Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Kerkojme operatore dhe supervizore me eksperience ne fushatat luce & gas ne gjuhen italiane!!Mendo se si aftësitë të bëhen prodhuese për ty!! **BONUSE DITORE, JAVOR...
JAP msime private edhe ne shtepine e kujt do qe deshiron te msoj anglishten italishten dhe spanjisht
JAP msime private edhe ne shtepine e kujt do qe deshiron te msoj anglishten italishten dhe spanjisht

(Tirane dhe Durres, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Arsim dhe Trajnim Me nje metodo te pergatitur dhe te strukturuar thjesht dhe te plote. Per 80 msime temsuara mire judo flisni anglishten spànjisht dhe italishten ne mentre korrekte . cmimi i o...
Kurse matematike
(Elbasan, Elbasan)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Kerkoj Pune Zhvilloj kurse Matematike duke filluar nga klasa 5 deri ne klasen 12. Kam mbaruar shkollen ne degenMatematike ne Fakultetin e Shkencave te Natyres, Tirane Cmimi i arsyeshem N...
Ligjeruese per Gjuhe Gjermane
(Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune ''DEUTSCHKURS'' kerkon nje ligjeruese ne Tirane per Gjuhen Gjermane te certifikuar deri tek niveliB2... Per me shume info na kontaktoni ne numrat e telefonit 0037744835635 (v...
Ofrohet vend pune per Arkitekt
(Lagjia 14, Shkozet-Durres, Durres)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Pespa Alumin ve ne dispozicion pozicionin vakant te punesimit per Arkitekt. Kriteret ekërkuara: - Te ket diplome universitare per arkitekture -Te kete eksperience pune - ...
Blu Service Italia
(Komuna Parisit, Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Kerkohet shitese per dyqan te produktve profesionale pastrimi. Te jete i komunikueshem me klientetdhe ne gjendje te shpjegoje produktet. Te kete njohuri ne perdorimin e komp...
Blu Service Italia
Blu Service Italia

(Komuna Parisit, Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Kerkohet shitese per dyqan te produktve profesionale pastrimi. Te jete i komunikueshem me klientetdhe ne gjendje te shpjegoje produktet. Te kete njohuri ne perdorimin e komp...
Programues
Programues

(Tirane, Shqiperi, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Jehona Software është një kompani e cila ofron Konsulencë, Analizim informacioni dhe procesesh,dizenjim dhe zgjidhje, Aplikime kompjuterike, shërbime dhe mbështetje, adm...
Agjent Telemarketingu Xerox Shkodër
(Shkoder, Shkoder)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Xerox, kompani e njohur në nivel ndërkombëtar kërkon të punësojë Agjent Telemarketingu përprojektet Inbound dhe Outbound. Kandidatët e preferuar duhen të plotësojn...
Agjent Telemarketingu Xerox Vlorë
(Vlore, Vlore)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Xerox, kompani e njohur në nivel ndërkombëtar kërkon të punësojë Agjent Telemarketingu përprojektet Inbound dhe Outbound. Kandidatët e preferuar duhen të plotësojn...
Programues
Programues

(Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Tiranë, ofroj vend pune Programues BASE sh.p.k, firmë e specializuar në projektimin dhezhvillimin e programeve bankare, kërkon 12 programues. Kualifikimet që duhet ...
Grafico css jquery html5 TIRANA
Grafico css jquery html5 TIRANA

(Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune La Joma Servizi S.r.l. cerca per progetti interni per attività da svolgere inizialmente in Remotoe poi in sede a TIRANA la seguente figura: - Grafico Web con esperienza n...
KERKOJ GRUA PER MARTES
KERKOJ GRUA PER MARTES

(TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Kerkoj grua per martes. Munden te lajmrohen edhe personat te cilet kan lidhje dhe rrethana permartesat e personave.Mosha e gruas munet te jet deri ne moshen 35 vjeqare. Dhe mu...
Perkthime: Anglisht - Shqip; Shqip - Anglisht
(Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Perkthyes Pershendetje, Ofrojme perkthime profesionale: Anglisht - Shqip; Shqip - Anglisht, me cmimekonkuruese. Per me shume informacion ju lutem kontaktoni ne adresen: perkthime...
iContact - Offriamo una possibilità di lavoro - operatori
iContact - Offriamo una possibilità di lavoro - operatori

(Tirane/Lezhe, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune iContact SH.p.K. Azienda Italiana che da 4 anni opera nel mercato Albanese dei Contact Center,cerca operatori/personale specializzato da inserire nel proprio organico nelle ...
Albert
(Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Informatikë & IT Kerkoj nje IT qe te njohe mire photoshopin dhe te dije Gjuhen Angleze. Puna eshte part time, mund te punoje edhe nga shtepia ose pa e lene punen qe ka ak...
FAST LINE kerkon 10 operatore dhe 1 Team Leader Per fushaten VODAFONE CASA
(Komuna e Parisit, Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Kerkesat: Aplikantet te kene njohuri shume te mira te gjuhes italiane. Te kene eksperience pune nefushaten VODAFONE CASA. Pagesa eshte shume e kenaqeshme 250 Lek ora, kontr...
FAST LINE kerkon 10 operatore dhe 1 Team Leader Per fushaten VODAFONE CASA
(TIRANE, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune **FAST LINE kerkon 10 operatore dhe 1 Team Leader Per fushaten VODAFONE CASA** Kerkesat: Aplikantet te kene njohuri shume te mira te gjuhes italiane. Te kene eksperienc...
 Tirane, ofroj vend pune Teknike te proceseve te teknologjise se informacionit
Tirane, ofroj vend pune Teknike te proceseve te teknologjise se informacionit

(Tirane , TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Multiservis Center HD è una società operante nel settore dell'Information & ComunicationTechnology che ha maturato negli anni particolari professionalisti nel settore de...
Kerkoj masazhiere femer 3 here ne jave
(Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Kerkoj nje masazhiere femer (ekperienca ne pune avantazh) te me beje masazh 3 here ne jave. pagasuper e kenaqshme. te interesuarat te me tel ne 0693550939 ose nepermjep moduli...
Bar Restaurant-Kalaja e Prezes
(preze, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Bar Restaurant “Kalaja e Prezes”, me vendodhje ne Preze 22km larg Tiranes dhe eksperience 10vjecare ne treg , kerkon Kuzhinier/e me experience si dhe ndihmes/e kuzhinjer ...
Profesor/eshë e gjuhës Gjermane
(Durrës, Durres)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Kërkohet Profesor ose profesoreshë për gjuhën gjermane, pranë një qëndre kursesh nëDurrës. Të interesuarit të kontaktojnë në 0662942009! Ju mirëpresim! ...
OTTIMA POSSIBILITA
(TIRANA, 21-DHJETORI, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Te ndryshme Tirana, Cerchiamo Operatori Telefonici Part Time: CAMPAGNA ;ENERGIA E GAS , H3G PARLI MOLTO BENE LALINGUA ITALIANA? Hai esperienze in Call Center oppure hai la grinta per in...
 Vela HR Consulting - AGJENCI PUNËSIMI NDËRKOMBËTARE
Vela HR Consulting - AGJENCI PUNËSIMI NDËRKOMBËTARE

(TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Vela HR Consulting‬ ofron ‪punësim‬ në ‪Dubai‬ ‪‎UAE‬, ‪Doha‬ ‪‎QATAR‬,‪‎Manama‬ ‪‎BAHRAIN‬, ‪Muscat‬ ‪‎OMAN‬, ‪Kuwait City...
CAMPAGNA VENDITA - AMBITO FARMACEUTICO
(Rruga Barrikadave,Galeria e Tiranes, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune CAMPAGNA VENDITA - AMBITO GIURIDICO Cerchiamo persone con le seguenticaratteristiche: 1- Laurea in discipline giuridiche 2- Buona conoscenza della linguaItaliana 3- ...
ALCHEM - Vend pune si Nd/Ekonomiste
ALCHEM - Vend pune si Nd/Ekonomiste

(Tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune ALCHEM është kompani shqiptare në sektorin e shpërndarjes të lëndëve të parakimike. Kompania jone kerkon te punesoje Nd/ekonomiste me kohe te plote dhe te plotesoje...
Kërkohen Modele
(Korçë, Korce)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Për më tepër na kontaktoni.
Tirane, SOSTARIFFE CERCA CONSULENTI COMMERCIALI INBOUND DI ADSL ed ENERGIA_FINO A 300 LEKE/ORA
(Ish Blloku, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune SosTariffe.it è un’azienda italiana, leader sulla comparazione di Adsl, Luce e Gas. Offriamo unconfronto di tutti i migliori provider a oltre 1 Milione di utenti al mese. L...
Ofrojnë kredi Shadow Private
Ofrojnë kredi Shadow Private

(Elbasan)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Sherbime Préstamo para todos një baja tasa de interes para all.do Usted necesita un Financiar préstamopara su biznesin, o necesita un préstamo para sus Problemas Personales y Lu...
kerkoj pune
(tirane, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Kerkoj Pune jam djale 19 nga tr me arsim te mesem...kerkoj nje pune me page te kenaqshme min 20000 leke..kush dome kontakton ne modul
AGJENTE MARKETINGU
(TIRANE, TIRANA)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune **Kerkohet Agjent Marketingu** 1-Te kete njohuri te mira te gjuhes Italiane, prioritet dhe gjuhaAngleze 2-Te kete perfunduar arsimin e larte 3-Te kete aftesi shume te mi...
Kujdestar Magazinier
(Dragot , Permet)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Kerkohet te punesohet nje kujdestar - magazinier i cili te kete njohje shume te mira te ligjeve,rregulloreve dhe procedurave qe normojne fushen e armatim - municionit. Personi...

Faqe:
 E para  ‹ Mbrapa   1   2   3   4   5   6   Tjeter ›  E fundit
Nënkategoritë:
    Oferta Pune (193)
    Kerkoj Pune (14)
    Kurse kompjuteri (0)
    Arsim dhe Trajnim (12)
    Perkthyes (16)
    Finance (8)
    Banka (0)
    Inxhinieri (10)
    Sherbime (16)
    Mjekesi (2)
    Informatikë & IT (8)
    Marketing (11)
    Te ndryshme (4)
    Babysitter ,Dado (2)

Publiko një lajmerim falas në Shqipëri,Kosovë Etj

Ne jemi portali me i shikuar për lajmerime, njoftime, shpallje të vogla ku ju mund të ofroni e promovoni shërbimet tuaja. Ne bejme publike reklamat tuaja! Blini, shisni, publikoni lajmerimin per një apartament për shitje ose me qera, etj. Faqja jonë mirepret çdo ditë e më shumë vizitorë dhe ka thjeshtuar rrugën me të cilën reklamimi juaj mberrin ne personat e interesuar. Vendosja e një lajmerimi, njoftimi, shpallje është e shpejtë dhe e thjeshtë.
TIRANA
Durres
Shkoder
Vlore
Fier
Elbasan
Gjirokaster
Korce
Saranda
Lezhe
Kavaje
Berat
Kruje
Pogradec
Tepelene
Permet
Kukes
Lushnje
Lac
Peshkopi
Tropoje
Puke
Ballsh
Rreshen
Burrel
Librazhd
Gramsh
Erseke
Copyright © 2005 - 2016 Lajmerime.com| NJOFTIME | SHPALLJE | CELESI | SHQIPERI| KOSOV | MAQEDONI| FALAS |SHITJE SHTEPI,BLEJ APARTAMENTE. - All Rights Reserved - Rregullat e përdorimit - Mbrojtja e të dhënave personale