|  Rreth nesh  |  Mirupafshim  |  OfertaDitore  |  Lajme  |  Answers  |  Bota.al  | 
Marte, 21 Nentor, 2017 Shkoder, SHQIPERI
 
Dërgo një lajmërim
SHQIPERI / Shkoder / Prona,Realestate
Prona,Realestate
Prona,Realestate
Kërko
 
  Emërtimi
Garsoniere në shitje
Garsoniere në shitje

(rruga “Ali Spahia”, tek ish-Korpusi)  - Prona,Realestate / Apartamente ne shitje,shes apartament ,shes shtepi Sun Real Estate ofron për shitje një garsoniere me sipërfaqe të përgjithshme 22 m² në rrugën“Ali Spahia”, tek ish-Korpusi, në katin e parë. ✔Cilësitë: -...
Shtëpi private 2-katëshe në shitje
Shtëpi private 2-katëshe në shitje

(rruga “Arra e Madhe”)  - Prona,Realestate / Vila për shitje,shtëpi Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private dy-katëshe, me adresë: rruga “Arra eMadhe”, pranë shkollës ”Dëshmorët e Prishtinës”. Prona ka një sip...
Dyqan me qira në pedonale
Dyqan me qira në pedonale

(rruga “Kolë Idromeno”, në pedonale, te “Ch)  - Prona,Realestate / Dyqane Sun Real Estate ofron me qira një dyqan në katin e IV të ndërtesë, me adresë: rruga “KolëIdromeno”, në pedonale, te bar “Chicago”. Dyqani ka një sipërfaqe pr...
Dyqan për shitje në Dobraç
Dyqan për shitje në Dobraç

(rruga “Hysen Laçej", te rreth-rrotullimi n)  - Prona,Realestate / Dyqane Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan/ambient biznesi me adresë: rruga “HysenLaçej", tek rreth-rrotullimi në Dobraç. Dyqani ndodhet në katin e I të një ...
Ambient biznesi me qira në qendër të Shkodrës
Ambient biznesi me qira në qendër të Shkodrës

(Rruga e gjanë, bulevardi “Bujar Bishanaku”)  - Prona,Realestate / Dyqane Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me një sipërfaqe prej 220m² në qendër tëShkodrës me adresë tek Rruga e gjanë, bulevardi “Bujar Bishanaku”. ✅...
Dyqan me qira në qendër të Shkodrës
Dyqan me qira në qendër të Shkodrës

(rruga “Studenti”, pas bibliotekës “Marin Ba)  - Prona,Realestate / Dyqane Sun Real Estate ofron me qira një dyqan në katin e I të një pallati, me adresë: rruga“Studenti”, pas bibliotekës “Marin Barleti”. Dyqani ka një sipërfaqe prej ...
4 apartamente 2+1 në shitje 650 €/m²
4 apartamente 2+1 në shitje 650 €/m²

(sheshi “Demokracia" tek ish-5 Heronjtë)  - Prona,Realestate / Apartamente ne shitje,shes apartament ,shes shtepi Sun Real Estate ofron për shitje 4 apartamente 2+1 në të njëjtin pallat me adresë: sheshi“Demokracia" tek ish-5 Heronjtë, përballë teatrit "Migjeni". ...
Shtëpi private në shitje 230 €/m²
Shtëpi private në shitje 230 €/m²

(Bahçallëk, rrugica përballë hotel "Ambasa)  - Prona,Realestate / Vila për shitje,shtëpi Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private me vendndodhje: Bahçallëk, rrugicapërballë hotel "Ambasador". Shtëpia është një ndërtesë e re dy-ka...
Shiten dy prona, toke
Shiten dy prona, toke

(Shkoder)  - Prona,Realestate / Prona ne shitje, prona private blej, qera. Kemi per shitje dy prona toke. Prona e pare 4300 m2 ndodhur rreth 800 m larg kryqezimit te tregut tefruta - perimeve ne Dobrac ne drejtim te livadeve. Prona e dyte 4800 m2 rre...
Dyqan në shitje te Ura Dervishbeg
Dyqan në shitje te Ura Dervishbeg

(rruga “Daut Boriçi”, teK Ura Dervishbeg)  - Prona,Realestate / Dyqane Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan me sipërfaqe 28m² dhe me adresë: rruga “DautBoriçi”, teK Ura Dervishbeg. Dyqani ndodhet në katin përdhe të ndërtesës....
Kapanon me qira 500 € në muaj
Kapanon me qira 500 € në muaj

(rruga “Ali Pashë Gucia”, te kolegji turk)  - Prona,Realestate / Magazina me qera Sun Real Estate ofron me qira një kapanon në adresën: rruga “Ali Pashë Gucia”, te kolegjiturk “Hasan Riza Pasha”. Prona është një katëshe dhe ka një sipërfa...
Apartamament 2+1 në shitje 550 €/m²
Apartamament 2+1 në shitje 550 €/m²

(Rruga e Tafilicëve, përballë shkollës “Oso K)  - Prona,Realestate / Apartamente ne shitje,shes apartament ,shes shtepi Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 me sipërfaqe 89.2 m², në katin e dytë tëndërtesës me adresë: Rruga e Tafilicëve, përballë shkollës “Oso Kuk...
Apartament 3+1 në shitje
Apartament 3+1 në shitje

(rruga “Tepe”, tek ish-Fusha e Druve)  - Prona,Realestate / Apartamente ne shitje,shes apartament ,shes shtepi Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 3+1 me sipërfaqe 78.13 m², në katin e tretëtë ndërtesës me adresë: rruga “Tepe”, tek ish-Fusha e Druve. ✅Apa...
Shtëpi private me qira
Shtëpi private me qira

(rruga ”G’juhadol”, përballë “Shega e Eg)  - Prona,Realestate / Shtepi Me Qera ,apartament me qera,dhoma Sun Real Estate ofron me qira një shtëpi private (hyrje) me sipërfaqe 135 m², e pozicionuar nëkatin e dytë të ndërtesës, me adresë: rruga ”G’juhadol”, përball...
Dyqan në shitje 1000€/m²
Dyqan në shitje 1000€/m²

(rruga “Gerej”, në krah të Kishës së Madhe)  - Prona,Realestate / Dyqane Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan me adresë: rruga “Gerej”, në krah të Kishës sëMadhe. Dyqani ka një sipërfaqe të përgjithshme prej 41m² dhe ndodhet n...
Dyqan me qira
Dyqan me qira

(tek Instituti, sipër bar "Book Cafe")  - Prona,Realestate / Dyqane Sun Real Estate ofron një dyqan me qira me një sipërfaqe prej 240 m². Dyqani ndodhet tekInstituti, sipër bar "Book Cafe". ✔Cilësi të dyqanit: - Dysheme...
Sun Real Estate ofron një dyqan me qira me një s...
Sun Real Estate ofron një dyqan me qira me një s...

 - Prona,Realestate / Dyqane Sun Real Estate ofron një dyqan me qira me një sipërfaqe prej 87m² dhe vendndodhje në Parrucë(te banjoja e vogël, pas ndërtesës së Abcom-it). ✔Cilësi të këti...
Shtëpi private në shitje
Shtëpi private në shitje

(rruga “Filip Shiroka”)  - Prona,Realestate / Vila për shitje,shtëpi Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private me adresë: rruga “Filip Shiroka”, njënga lagjet më të vjetra të Shkodrës. Prona gëzon një sipërfaqe prej ...
Apartament 1+1 në shitje
Apartament 1+1 në shitje

(rruga e Tafilicëve)  - Prona,Realestate / Apartamente ne shitje,shes apartament ,shes shtepi Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 me sipërfaqe 63 m², në katin e 4 tëndërtesës me adresë: rruga e Tafilicëve, përballë gjimnazit jopublik “Zani...
Sun Real Estate ofron për shitje një apartament ...
Sun Real Estate ofron për shitje një apartament ...

 - Prona,Realestate / Apartamente ne shitje,shes apartament ,shes shtepi Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 me adresë: Bulevardi “Skënderbeu”, dhendodhet në katin e III të pallatit. ✅ Apartamenti ka një sipërfaqe p...
Dyqan në shitje në Sarreq
Dyqan në shitje në Sarreq

(rruga “Marin Biçikemi”, Sarreq)  - Prona,Realestate / Dyqane Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan me sipërfaqe të përgjithshme 54.5 m². Dyqanindodhet në katin e parë të ndërtesës dhe gjendet në adresën: rruga “Mar...
Apartament 2+1 në shitje
Apartament 2+1 në shitje

(sheshi “Demokracia” (ish-5 Heronjtë))  - Prona,Realestate / Apartamente ne shitje,shes apartament ,shes shtepi Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 me sipërfaqe 106m² në katin e IX meadresë: sheshi “Demokracia” (ish-5 Heronjtë), rruga “Qemal Draçini”. ...
Apartament 2+1 me qira
Apartament 2+1 me qira

(lagjja ”Qemal Stafa”, tek ish-Sera e Luleve)  - Prona,Realestate / Shtepi Me Qera ,apartament me qera,dhoma Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 me adresë: lagjja ”Qemal Stafa”, tek ish-Serae Luleve. Apartamenti gëzon një sipërfaqe prej 136 m² dhe ndodhet në...
Apartament 1+1 në shitje në Dërgut
Apartament 1+1 në shitje në Dërgut

(Dërgut, pranë gjimnazit “Oso Kuka”)  - Prona,Realestate / Apartamente ne shitje,shes apartament ,shes shtepi Sun Real Estatee ofron për shitje një hyrje apartamenti 1+1 me adresë: Dërgut, pranë gjimnazit“Oso Kuka”. Hyrja ka një sipërfaqe prej 78 m² dhe ndodhet në katin e...
Vilë dy katëshe në shitje 300 €/m²
Vilë dy katëshe në shitje 300 €/m²

(Zues, pas restorant “Iliria”)  - Prona,Realestate / Vila për shitje,shtëpi Nëse po kërkoni një shtëpi larg zhurmës dhe smogut të qytetit, atëherë Sun Real Estate ofronpër shitje një vilë dy-katëshe me adresë në Zues, pas restorant “Il...
Apartament 2+1 në shitje 500 €/m², 126 m²
Apartament 2+1 në shitje 500 €/m², 126 m²

(Te Rektorati, pas bibliotekës “Marin Barleti”)  - Prona,Realestate / Apartamente ne shitje,shes apartament ,shes shtepi Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 në afërsi të qendrës së Shkodrës, teRektorati, pas bibliotekës “Marin Barleti”. Apartamenti ndodhet në katin ...
Apartament 2+1 në shitje 500 €/m²
Apartament 2+1 në shitje 500 €/m²

(Te Rektorati, pas bibliotekës “Marin Barleti”)  - Prona,Realestate / Apartamente ne shitje,shes apartament ,shes shtepi Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 në afërsi të qendrës së Shkodrës, teRektorati, pas bibliotekës “Marin Barleti”. Apartamenti ndodhet në katin ...
Dy kapanone me qira
Dy kapanone me qira

(Kodhel, në rrugën Shkodër-Lezhë)  - Prona,Realestate / Zyra Sun Real Estate ofron me qira dy kapanone në Kodhel, në rrugën Shkodër-Lezhë. Kapanonetndodhen 500 m larg rrugës kryesore. Kanë një sipërfaqe prej 700 m² njëri dh...
Vilë 3+1 në shitje 530 €/m²
Vilë 3+1 në shitje 530 €/m²

(lagjja "Rus", te shkolla 9-vjeçare &quo)  - Prona,Realestate / Vila për shitje,shtëpi Sun Real Estate ofron për shitje një vilë 2-Kateshe me një sipërfaqe 430m² (nga kjo 320m²janë oborr ndërsa banimi 220 m² të dy katet), me adresë: lagjja "Rus&...
Kapanon/magazinë me qira
Kapanon/magazinë me qira

(rruga “Inxhinier Gjovalin Gjadri”)  - Prona,Realestate / Magazina me qera Sun Real Estate ofron për qira një kapanon/magazinë që pozicionohet buzë rrugës kryesore, njëndërtim cilësor i rikonstruktuar pjesërisht vitet e fundit. Prona ndodhe...
Apartament 2+1 në shitje 600 €/m²
Apartament 2+1 në shitje 600 €/m²

(rruga "Kardinal Mikel Koliqi")  - Prona,Realestate / Apartamente ne shitje,shes apartament ,shes shtepi Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 me sipërfaqe 98m² me vendndodhje në rrugën"Kardinal Mikel Koliqi", përballë shkollës “Branko Kadia”....
Shtëpi private me qira
Shtëpi private me qira

(rruga e Gurazezëve)  - Prona,Realestate / Shtepi Me Qera ,apartament me qera,dhoma Sun Real Estate ofron me qira një shtëpi private dy katëshe, me adresë: rruga e Gurazezëve.Prona ka një sipërfaqe totale prej 100 m² dhe përbëhet nga: - Sallon - Ane...
Ambient biznesi me qira në qendër të Shkodrës
Ambient biznesi me qira në qendër të Shkodrës

(Rruga e gjanë, bulevardi “Bujar Bishanaku”)  - Prona,Realestate / Dyqane Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me një sipërfaqe prej 220m² në qendër tëShkodrës me adresë tek Rruga e gjanë, bulevardi “Bujar Bishanaku”. ✅ ...
Dyqan me qira 25 m²
Dyqan me qira 25 m²

(Rruga "Besnik Sykja" te Ura Dervishbeg)  - Prona,Realestate / Dyqane Sun Real Estate ofron me qira një dyqan në katin e parë të një pallati me adresë: Rruga"Besnik Sykja" te Ura Dervishbeg, dhe gëzon një sipërfaqe prej 25 m²...
Dyqan për shitje në Parrucë
Dyqan për shitje në Parrucë

(Parrucë (te banjoja e vogël))  - Prona,Realestate / Dyqane Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan me një sipërfaqe prej 87m² dhe vendndodhje nëParrucë (te banjoja e vogël, pas ndërtesës së Abcom-it). Cilësi të këtij ...
Apartament me qira 2+1
Apartament me qira 2+1

(Rruga e Pazarit, ngjitur me lavazhin Memçaj)  - Prona,Realestate / Shtepi Me Qera ,apartament me qera,dhoma Sun Real Estate ofron një apartament me qira 2+1 me adresë: Rruga e Pazarit, ngjitur me lavazhinMemçaj. ✅ Apartamenti është i pozicionuar në katin e VI të ndërtesës...
Shtëpi private dy katëshe në shitje
Shtëpi private dy katëshe në shitje

(pas Kishës së Madhe, rruga “Justin Godard”)  - Prona,Realestate / Prona ne shitje, prona private blej, qera. Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private dy katëshe, me adresë pas Kishës sëMadhe, rruga “Justin Godard”. Prona ka një sipërfaqe totale prej 368 m² ku...
Apartament 1+1 në shitje në Perash
Apartament 1+1 në shitje në Perash

(Perash, rruga e Koplikëve)  - Prona,Realestate / Apartamente ne shitje,shes apartament ,shes shtepi Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 në katin e V në Perash, rruga e Koplikëve.✅ Ka sipërfaqe të përgjithshme prej 54 m² dhe përbëhet nga: -Sallon ...
Apartament 1+1 në shitje
Apartament 1+1 në shitje

(Bulevardi "Zogu i Parë", Xhabije)  - Prona,Realestate / Apartamente ne shitje,shes apartament ,shes shtepi Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 në katin e V me adresë: Bulevardi "Zogui Parë", Xhabije. ✅ Siperfaqja prej 56 m² e apartamentit përbë...
Apartament 3+1 në shitje
Apartament 3+1 në shitje

(rruga "Mehmet Pashë Plaku", Perash)  - Prona,Realestate / Shtepi Me Qera ,apartament me qera,dhoma Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 3+1 me një sipërfaqe prej 72m² dhe me adresë:rruga "Mehmet Pashë Plaku", Perash (përballë Medresesë). Apart...
Apartament 3+1 me qira
Apartament 3+1 me qira

(Bulevardi "Bujar Bishanaku", në krah t)  - Prona,Realestate / Shtepi Me Qera ,apartament me qera,dhoma Sun Real Estate ofron me qira një apartament 3+1 në katin e IV të një pallati me adresë:Bulevardi "Bujar Bishanaku", në krah të Stadiumit "Loro Boriçi&q...
Apartament 2+1 me qira ne qender te Shkodres
Apartament 2+1 me qira ne qender te Shkodres

( Bulevardi Skënderbeu, te kinema Millennium Shkod)  - Prona,Realestate / Shtepi Me Qera ,apartament me qera,dhoma Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 në katin e parë të banimit (kati i III-të) nënjë pallat me adresë: Bulevardi Skënderbeu, te kinema Millennium Shkodë...
Apartament 3+1 në shitje
Apartament 3+1 në shitje

(SHKODER)  - Prona,Realestate / Apartamente ne shitje,shes apartament ,shes shtepi Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 3+1 me adresë: rruga "Marin Bicikemi",te kryqëzimi i ish-Degës. Apartamenti ndodhet në katin e VII të banimit ...
Shtepi private ne shitje ne Shkoder
Shtepi private ne shitje ne Shkoder

(Rruga Filip Shiroka)  - Prona,Realestate / Vila për shitje,shtëpi Sun Real Estate ofron per shitje nje shtepi private me adrese: Rruga Filip Shiroka, nje nga lagjetme te vjetra te Shkodres, prona gezon nje siperfaqe prej 300m², nga te cilat...
Apartament 2+1 me qera ne qender te Shkodres
Apartament 2+1 me qera ne qender te Shkodres

(Kisha e Fretenve)  - Prona,Realestate / Shtepi Me Qera ,apartament me qera,dhoma Sun Real Estate ofron me qera një apartament 2+1 në katin e parë të banimit (kati i III-të) nënjë pallat me adresë: Bulevardi Skënderbeu, te kinema Millennium Shkodë...
Dyqan ne shitje ne Shkoder
Dyqan ne shitje ne Shkoder

(Rruga Martin Camaj, pallati te BKT, Rus)  - Prona,Realestate / Dyqane Sun Real Estate ofron per shitje nje dyqan ne katin e II-te te nje pallati te ndertuar vitet efundit me adrese: Rruga Martin Camaj, perballe 8 kateshit ne Rus, dyqani gezon nj...
Truall prej 876m² ne shitje ne Shkoder
Truall prej 876m² ne shitje ne Shkoder

(Rruga Lin Delia, Shkoder)  - Prona,Realestate / Te ndryshme Sun Real estate ofron per shitje nje truall me siperfaqe 876 m², me vendodhje ne Rr. "LinDelia". Ne nje pjese te truallit eshte ndertuar nje shtepi 1 kateshe me bod...
Ambiente biznesi me qera ne rrugen Shkoder-Koplik
Ambiente biznesi me qera ne rrugen Shkoder-Koplik

(Perballe Kompleksit Zmijani)  - Prona,Realestate / Dyqane Sun Real Estate ofron me qera ambientet e një ndertese III katëshe me adresë: Dobraç, rruganacionale Shkodër-Koplik dhe sipërfaqe totale ndërtimi prej 860m² të ndarë...
Dyqan ne shitje ne Parruce/Shkoder
Dyqan ne shitje ne Parruce/Shkoder

(Banjoja e vogel, mbas Abcomit)  - Prona,Realestate / Dyqane Sun Real Estate ofron per shitje nje dyqan me nje siperfaqe prej 87m² dhe vendodhje ne Parruce (tebanjoja e vogel, mbas nderteses se Abbcom-it). Cilesi te ketij dyqani: -...
VILE NE SHITJE, SHKODER
VILE NE SHITJE, SHKODER

(SHKODER)  - Prona,Realestate / Apartamente ne shitje,shes apartament ,shes shtepi Sun Real Estate ofron per shitje nje shtepi private dy kateshe, me adrese te Rruga Arra e Madhe,prane shkolles 'Deshmoret e Prishtines. Prona ka nje siperfaqe totale prej 750 ...

Faqe:
 E para  1   2   3   4   5   Tjeter ›  E fundit
Nënkategoritë:

Publiko një lajmerim falas në Shqipëri,Kosovë Etj

Ne jemi portali me i shikuar për lajmerime, njoftime, shpallje të vogla ku ju mund të ofroni e promovoni shërbimet tuaja. Ne bejme publike reklamat tuaja! Blini, shisni, publikoni lajmerimin per një apartament për shitje ose me qera, etj. Faqja jonë mirepret çdo ditë e më shumë vizitorë dhe ka thjeshtuar rrugën me të cilën reklamimi juaj mberrin ne personat e interesuar. Vendosja e një lajmerimi, njoftimi, shpallje është e shpejtë dhe e thjeshtë.
TIRANA
Durres
Shkoder
Vlore
Fier
Elbasan
Gjirokaster
Korce
Saranda
Lezhe
Kavaje
Berat
Kruje
Pogradec
Tepelene
Permet
Kukes
Lushnje
Lac
Peshkopi
Tropoje
Puke
Ballsh
Rreshen
Burrel
Librazhd
Gramsh
Erseke
Copyright © 2005 - 2017 Lajmerime.com| NJOFTIME | SHPALLJE | CELESI | SHQIPERI| KOSOV | MAQEDONI| FALAS |SHITJE SHTEPI,BLEJ APARTAMENTE. - All Rights Reserved - Rregullat e përdorimit - Mbrojtja e të dhënave personale