|  Rreth nesh  |  Mirupafshim  |  OfertaDitore  |  Lajme  |  Answers  |  Bota.al  | 
Merkure, 10 Shkurt, 2016 Durres, SHQIPERI
 
Dërgo një lajmërim
SHQIPERI / Durres /
Kërko
 
  Emërtimi
ju lutem kushtojini pak vemendje
(ne shqiperi)  - Lidhje,Takime / Djemte kerkojne vajza jam nje djal 25 vjec 1.88 i gjat kerkoj nje eksperienc sekrete me nje vajz ose mami pak rendesi ka. sdo zhgenjeheni jam shum i aft .... do ju dhuroj teper kenajsi me kontkat...
Kerkoj nje vajze ose mami
Kerkoj nje vajze ose mami

(Itali )  - Lidhje,Takime / Djemte kerkojne vajza Jam leon kerkoj nje vajze ose mami lidhje sekrete vetem per seks ju lutem jo per tallje.mund tekontaktojme me adresen gruppoalia@gmail.com ju flm per mirkuptimin.
lidhje per seks
(dures )  - Lidhje,Takime / Djemte kerkojne vajza kerkoj nje vajze ose mami per lidhje sekree per seks ,kush eshte e interesuar tme lajmesoje pres sms0699712332
30-40 VJEQARE
(DURRES)  - Lidhje,Takime / Djemte kerkojne vajza KERKOJ NJE FEMER TE MOSHES 30-40 VJEQE PER SEKS. GJITHCKA DO TE MBETET SEKRET, DHE DO E KENAQ NEMAKSIMUM, JAM 25 VJ,, 1.80 I GJATE DHE I PASHEM, PRES EMAIL NGA NDONJERA QE K...
truall + ndertese me sip 220 m2
(Rade , Durres )  - Prona,Realestate / Prona ne shitje nga bankat Truall me sip totale 220 m2 nga kjo ndertese me sip. 174 m2, me nr. pasurie 35/22, Volumi 5, Faqe22, Zona Kadastrale 3137 date certifikate pronesie 16.01.2013, e ndodhur ne R...
apartament 52.6 m2
 - Prona,Realestate / Prona ne shitje nga bankat Apartament me sip 52.60 m2, me nr. pasurie 59/33+1-16, Vol. 42, Faqe 36, ZK. 8518, e ndodhur nëAp.16,kt.4, shk.1 ,Plazh 13, Durres. cmimi 18000 euro
apartament 54 m2
(Plazh , Durres )  - Prona,Realestate / Prona ne shitje nga bankat Apartament me sip totale 54 m2 nr.59/33+1-18 Vol 42, Fq 38, ZK 8518, e ndodhur në, Plazh13,Durres cmimi 20000 euro
apartament me sip 100 m2
 - Prona,Realestate / Prona ne shitje nga bankat Apartament me sip. 100m2, pasuria me nr. 2/778+2-16, Volumi 46, Faqe 235 , Zona Kadastrale 8513 ,ndodhur ne Rr:``V. Kuqi``, lagja nr. 6,Shkalla 2,Kati 8, Apartamenti 16, Durre...
apartament me sip 112 m2
(Durres)  - Prona,Realestate / Prona ne shitje nga bankat Apartament me sip. 112m2, pasuria me nr. 2/778+2-15, Volumi 46, Faqe 234 , Zona Kadastrale 8513 ,ndodhur ne Rr:``V. Kuqi``, lagja nr. 6,Shkalla 2,Kati 7, Apartamenti 15, Durre...
Truall me sip 3064 m2
(Durres)  - Prona,Realestate / Prona ne shitje nga bankat Are sip.3,064 m2,nr. pas 1/63, ndodhur ne autostraden Durres- Tirane, ne krah te kolegjit TurgutOzal, Durres cmimi 300000 euro
truall me sip 2000 m2 + ndertese me sip 487 m2
(Bize , Durres )  - Prona,Realestate / Prona ne shitje nga bankat Truall me sip totale 2000 m2 sa kjo ndertese me sip. 487 m2 me nr. pasurie 445/75, Volumi 6, Faqe143, Zona Kadastrale 1204, e ndodhur ne Bize, Durres 450000 euro
apartament 54 m2
 - Prona,Realestate / Prona ne shitje nga bankat Apartament nr. 59/33+1-6 me sip 54 m2 i ndodhur ne Plazh Durres cmimi 17000 euro
Apartament 52.6 m2
(Shkembi Kavajes)  - Prona,Realestate / Prona ne shitje nga bankat Apartament nr. 59/33+1-10 me sip 52.6 m2 i ndodhur ne Plazh Durres cmimi 16000 euro
Apartament 52.6 m2
(Shkembi Kavajes)  - Prona,Realestate / Prona ne shitje nga bankat Apartament nr. 59/33+1-4 me sip 52.6 m2 i ndodhur ne Plazh Durres cmimi 16000 euro
apartament sip 52.6 m2
(Shkembi Kavajes)  - Prona,Realestate / Prona ne shitje nga bankat Apartament nr. 59/33+1-3 me sip 52.6 m2 i ndodhur ne Plazh Durres cmimi 16000 euro
Apartament 102 m2
(Shkembi Kavajes)  - Prona,Realestate / Prona ne shitje nga bankat Apartament nr. 59/33+1- 25 me sip 102.3 m2 i ndodhur ne Plazh Durres cmimi 32000 euro
Apartament 52 m2
(Shkembi Kavajes)  - Prona,Realestate / Prona ne shitje nga bankat Apartament nr. 59/33+1-21 me sip 52.6 m2 i ndodhur ne Plazh Durres cmimi 16000 euro
truall me ndertese sip 3339 m2
(Vrine , Durres)  - Prona,Realestate / Prona ne shitje nga bankat Truall me sip. 2150m2, nga kjo ndertese me sip. 1,226.4 m2 pasuria me nr. 291/31 Volumi 13, Faqe 96,Zona Kadastrale 3339 e ndodhur ne Vrine Durres cmimi 255000 euro
truall me ndertese sip 2665 m2
 - Prona,Realestate / Prona ne shitje nga bankat Truall me sip. 2665m2, nga kjo ndertese me sip. 1,149.05 m2 pasuria me nr. 291/27 Volumi 13, Faqe92, Zona Kadastrale 3339 e ndodhur ne Vrine Durres cmimi 190000 euro
truall me ndertese sip 3339 m2
 - Prona,Realestate / Prona ne shitje nga bankat Truall me sip. 2073 m2, nga kjo ndertese me sip. 1,149.05 m2 pasuria me nr. 291/26 Volumi 13, Faqe91, Zona Kadastrale 3339 e ndodhur ne Vrine Durres cmimi 175000 euro
truall me ndertese sip 3282 m2
 - Prona,Realestate / Prona ne shitje nga bankat Truall me sip. 3282m2, nga kjo ndertese me sip. 1,149.05 m2, pasuria me nr. 291/28 Volumi 13, Faqe93, Zona Kadastrale 3339 e ndodhur ne Vrine Durres cmimi 220000 euro
truall me ndertese sip 3135 m2
(Vrine , Durres )  - Prona,Realestate / Prona ne shitje nga bankat Truall me sip. 3135 m2 nga kjo ndertese me sip. 1,228.2 m2, pasuria me nr. 291/29, Volumi 13, Faqe94, Zona Kadastrale 3339, e ndodhur ne Vrine Durres cmimi 225,000 euro
apartament 60 m2
(Shkembi Kavajes)  - Prona,Realestate / Prona ne shitje nga bankat Apartament me sip 60 m2, Nr. 22, pasuri Nr. 58/335 +1-22, Vol. 62, fq. 43, Zona Kadastrale Nr.8518,regjistruar ne Rregjistrin Hipotekor me Nr.1566, e ndodhur ne Lagjen 13 Plaz...
dyqan
(Shkembi Kavajes)  - Prona,Realestate / Prona ne shitje nga bankat Dyqan me sip 28.4 m2, me nr pasurie 58/335-N3, Zonen Kadastrale 8518, Regjistruar ne RegjistrinHipotekor me Nr. 1541, date 28.09.2009, Nr.4, e ndodhur L.13, Plazh, Durres. c...
NJesi Biznesi
(Shkembi Kavajes )  - Prona,Realestate / Prona ne shitje nga bankat Dyqan me sip 68.05 m2, me nr pasurie 58/335-N5, Zonen Kadastrale 8518, Regjistruar ne RegjistrinHipotekor me Nr. 1543, date 28.09.2009, Nr.5 e ndodhur L.13, Plazh, Durres cm...
Are
(Sallmone Durres)  - Prona,Realestate / Prona ne shitje nga bankat Are me sip totale 7190 m2, me nr pasurie 65/4, volumi 3, faqja 202, zona kadastrale 3255, e ndodhurne Sallmone, Durres. **cmimi 37000 euro** Are me sip totale 3890 m2,...
Are me sip 10036 m2
(xhafzotaj, Durres )  - Prona,Realestate / Prona ne shitje nga bankat Toke + Are me sip totale 10036 m2, Nr. Pasurie 19/14, Vol.1, Fq. 141, Zona Kadastrale 3852, ndodhurne Xhafzotaj , Durres. cmimi 71000 euro
Are me sip 1534 m2
(Rrushkull, Durres )  - Prona,Realestate / Prona ne shitje nga bankat Are me sip totale 1534.4m2, pasuria nr. 24/9-1, zona kadastrale 3241, e kufizuar V- pasuria nr.24/8 ; L – pasuria nr. 24/9-II; J – pasuria nr. 24/9-II; P – pasuria nr. ...
Apartament 53 m2
(Durres)  - Prona,Realestate / Prona ne shitje nga bankat Apartament me sip. 53 m2, nr. pasurie 27/115/ND+1-12, ZK. 8518, Vol. 19, Fq. 21 e ndodhur ne Rr.Plazh/13, Hyrja 1, Ap. 12 ne Durres cmimi 23,000 euro
Kerkohet Kordinatore Zyre
(Durres)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Agjencia ndermjetesimit dhe menaxhimit te pasurive te paluajteshme, Info PRONA ne Durres kerkon tepunesoje nje kordinatore zyre rajonale. * Orari punes me kohe te plote ...
Okazion shiten apartamente 1+1 dhe 2+1 400 euro m2(shkembi i kavajes) me hipoteke
Okazion shiten apartamente 1+1 dhe 2+1 400 euro m2(shkembi i kavajes) me hipoteke

(Shkembi iKavajes)  - Prona,Realestate / Shtepi ne shitje,shes apartament banesa Shiten apartamente 1+1 dhe 2+1 tek Shkembi i Kavajes tek kompleksi ''Drilon''. Kompleksi ndodhetmbi shinat, por shume prane detit, 50 m larg bregdetit. Prane kompleksit ka m...
 Okazion shiten apartente me hipoteke 1+1 dhe 2+1 (Shkembi i kavajes)
Okazion shiten apartente me hipoteke 1+1 dhe 2+1 (Shkembi i kavajes)

(Shkembi i Kavajes)  - Prona,Realestate / Shtepi ne shitje,shes apartament banesa Shiten apartamente me hipoteke tek shkembi i kavajes,ngjitur me kampin e pionereve.Apartamentetofrojne pamje panoramike nga deti dhe pishat 50 m larg detit.Apartamentet jane...
Shitet 2 apartamente 2+1 . Durres , plazh (iliria) perball bllokut
(Durres la.13 plazh perball bllokut.)  - Prona,Realestate / Shtepi ne shitje,shes apartament banesa Shiten 2 apartamente 2+1 me siperfaqe 100.5 meter katror secili. Me pamje nga deti . Çmimi esht400 € per meter katror. Per me shum info. Telefononi ne cel: +355696063720...
SHITET Garsoniere 48m DURRES, plazh la.13 Iliria. Perball bllokut
(Durres plazh)  - Prona,Realestate / Shtepi ne shitje,shes apartament banesa Shitet garsoniere 48.2 meter katror , me cmim 350 euro/meter . Adresa : Durres plazh , sektoriiliria perball bllokut.
SHITET Garsoniere 48m DURRES, plazh la.13 Iliria. Perball bllokut
(Durres plazh)  - Prona,Realestate / Shtepi ne shitje,shes apartament banesa Shitet garsoniere 48.2 meter katror , me cmim 350 euro/meter . Adresa : Durres plazh , sektoriiliria perball bllokut.
shes dyqan
(golem)  - Prona,Realestate / Dyqane ne golem shitet dyqan buze rruges kryesore 30 m2 me hipoteke imobiluar totalisht eshte punuar siushqimore me klientele te ngritur cmimi 800eum2 cel 0684736000
Tony
(ANGLI)  - Lidhje,Takime / Vajzat kerkojne djem Dua te lidhem me nje mami te bukuroshe dhe te sinqerte te dij te mabaje sekretin per cdo gje qendodh mes ne te dyve **strong text** jam 38 vjec i martuar kushe ka deshir te me...
Operator telefonik
Operator telefonik

(Durres)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Kerkojme operatore te gjuhes italiane per fushaten e luce gas. Adresa Durres.
Shes ose nderroj apartament me dyqan.
(Durres)  - Prona,Realestate / Shtepi ne shitje,shes apartament banesa Shes ose nderroj apartament me dyqan ne Durres. Apartamenti 2+1 ne lagjen nr.12 rruga *H.Myshketa*ne katin e 10-te. 50.000 euro. Cmimi i diskutueshem.
Kerkoj nje vajze per lidhje serioze
(Itali )  - Lidhje,Takime / Djemte kerkojne vajza Pershendetje jam nje djale 31 vjecar jetoj ne itali prej shume kohesh punoj si manager te njefirme italiane kerkoj nje vajze shqiptare per lidhje serioze jo per te kaluar ko...
kerkoj nje vajze per shoqeri
(durres shqiperi)  - Lidhje,Takime / Djemte kerkojne vajza Jam 38 vjec nga durresi por jetoj ne itali. ndodhem ne durres me pushime per ne jave. Kerkoj njevajze per shoqeri......
seks
(durres)  - Lidhje,Takime / Djemte kerkojne vajza ka ndonje vajz per seks se na iku truni
SHES SHTEPI
(KATUND I RI DURRES)  - Prona,Realestate / Kerkoj shtepi,apartament, banesa, Shes shtepi 108m2 bashke me 1200m2 ku eshte e ndertuar shtepia.. gjithashtu shes dhe 9000m2 tokebujqesore. GJITHSHKA ESHTE ME HIPOTEK. Ne cmim eshte e perfshire shtepia bashke...
oferta pune Segretario di Produzione
oferta pune Segretario di Produzione

(Durres)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Segretario di Produzione Requisiti: Conoscenza del web. Motori di ricerca, social network,applicazioni Mobile, INDISPENSABILE Conoscenza lingua italiana ed inglese Disponi...
oferte pune Grafico – Visual Effects – FX – web editor
oferte pune Grafico – Visual Effects – FX – web editor

(Durres)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Grafico – Visual Effects – FX – web editor Con esperienza animazioni 2D – 3D – grafiche– storyboard INDISPENSABILE Conoscenza lingua italiana ed inglese Conosc...
Kerkoj Partener bashke-puntore per business pajsesh per bar restorante punime inoxi
Kerkoj Partener bashke-puntore per business pajsesh per bar restorante punime inoxi

(Shkozet - Durres )  - Biznesi / Partneritet Kerkoj ortak partner bashke-puntoret per business te aviur ne aktivitetin e prodhimeve punimeve meinox dhe pajse te dryshme per bar restorante guzina industriale dhe private.....
PERSHENDETJE JAM NJE DJAL 25 VJEC
(NE SHQIPERI)  - Lidhje,Takime / Djemte kerkojne vajza PRSH JAM NJE DJAL,25 VJEC 1.87 I GJAT I PASHEM MUND TME KONKTAKTONI NE NUMRIN 0665832123 KERKOJ NJEFEMER X QEF SKA RENDESI MOSHA CDO GJE SEKRET
pershendetje,ndonje goce ose mami ;;
(Durres )  - Lidhje,Takime / Vajzat kerkojne djem Ciao jam nje djal 27vjec do doja qe Te takoja ndonje goc ose mami qe Te kaloshim disa dit bashk sapokam hardh nga jasht shtetit dhe jam NE nje hotel!!kush e ka kete deshir Te ...
OKAZION !!! Ne qender te Durresit !!!
(Ne qender te Durresit, pas prefektures!!!)  - Prona,Realestate / Shtepi ne shitje,shes apartament banesa SUPER OFERTE!!! Shitet ne qender te Durresit, hyrje 1⁺1 me soxhorno te madhe dhe dhome tebollshme. E mobiluar totalisht, identik si ne foto. ME HIPOTEKE!!! Cmimi 47.000 ...
Magazinier - Palace Hotel  & SPA 5* Durrës
Magazinier - Palace Hotel & SPA 5* Durrës

(Ad.: Lgj. 13, Rr. "Pavarësia", plazhi A)  - Kerkoj Pune,Oferta Pune / Oferta Pune Palace Hotel & SPA 5* Durrës, shpall konkursin për pozicionin Magazinier. Kandidatët duhettë zotërojnë kualifikimet dhe të plotësojnë kriteret e mëposhtme: -...

Faqe:
 E para  ‹ Mbrapa   1   2   3   4   5   6   7   8   Tjeter ›  E fundit
Nënkategoritë:

Publiko një lajmerim falas në Shqipëri,Kosovë Etj

Ne jemi portali me i shikuar për lajmerime, njoftime, shpallje të vogla ku ju mund të ofroni e promovoni shërbimet tuaja. Ne bejme publike reklamat tuaja! Blini, shisni, publikoni lajmerimin per një apartament për shitje ose me qera, etj. Faqja jonë mirepret çdo ditë e më shumë vizitorë dhe ka thjeshtuar rrugën me të cilën reklamimi juaj mberrin ne personat e interesuar. Vendosja e një lajmerimi, njoftimi, shpallje është e shpejtë dhe e thjeshtë.
TIRANA
Durres
Shkoder
Vlore
Fier
Elbasan
Gjirokaster
Korce
Saranda
Lezhe
Kavaje
Berat
Kruje
Pogradec
Tepelene
Permet
Kukes
Lushnje
Lac
Peshkopi
Tropoje
Puke
Ballsh
Rreshen
Burrel
Librazhd
Gramsh
Erseke
Copyright © 2005 - 2016 Lajmerime.com| NJOFTIME | SHPALLJE | CELESI | SHQIPERI| KOSOV | MAQEDONI| FALAS |SHITJE SHTEPI,BLEJ APARTAMENTE. - All Rights Reserved - Rregullat e përdorimit - Mbrojtja e të dhënave personale